Naomi Rugós (Spirál) Diótörő
Bigyóshop ajánlásával
Naomi Rugós (Spirál) Diótörő

Rugós Spirális Diótörő

Raktáron!

3 590.- Ft

Hegyekben áll otthon a dió, de nincs, aki rávegye magát hogy megtörje? A Naomi diótörő eszközzel móka és kacagás lesz a diótörés! Új korszak nyílik a konyhai kellékek birodalmában, mert végre szórakoztatóan jutsz hozzá a dióbélhez!

Naomi Rugós (Spirál) Diótörő

Naomi rugós diótörő

Bosszantó, de a boltokban drágább a pucolt dió, mint a pucolatlan. Kis energia befektetéssel, némi vidámság hozzáadásával akár több ezer forintot is spórolhatsz. Bemutatjuk neked a legújabb, rugós spirális diótörő eszközt, melynek segítségével nem csak egyszerűbb, de izgalmasabb is a csonthéjasok megtörése!

Nincs több fájdalom!

Ugye veled is előfordult már, hogy egy zsáknyi dió, vagy mandula feltörése után azt érezted, soha többé tudsz megfogni még egy tollpihét sem, annyira elgémberedtek az ujjaid? A klasszikus konyhai eszköz, a hagyományos diótörő is jobb, mint az ujjperceket törő, kalapácsos módszer, de korántsem nevezhetjük szórakoztatónak. A diótörő karjainak folyamatos összenyomása miatt bizony nem ritka az alkar- és tenyérfájdalom, nem is beszélve az esetleges egyéb, figyelmetlenségből születő fájdalomról, amit az ujjak becsípésekor szenvedhetsz el. A Naomi rugós diótörő használata viszont megszünteti az ujj-panaszokat, hiszen teljesen biztonságos.

De mégsem ezért szeretjük igazán…

Miért vicces a Naomi rugós, spirális diótörő?

Először is azért, mert gyerekkorunk egyik kedvenc meséjét juttatja eszünkbe. A spirális rugós diótörő ugyanis pont úgy hangzik, mintha a Pom Pom meséiből érkezett volna, nem? Ráadásul úgy is néz ki, mint az ominózus mese egyik szereplője, az Órarugó Gerincű Felpattanó. Bizonyára van köztük némi unokatestvéri kapcsolat:)

Ez a spirális diótörő a konyhai kellékek legújabb generációjának tagja, új innovációs és zseniális technológia. Hihetetlen egyszerű és praktikus, mégis szórakoztató. A kézi diótörő aljába kell elhelyezni a feltörni kívánt csonthéjast, ami lehet dió, de használhatjuk mandulatörő vagy mogyorótörő szerszámként is.

Ezek után jöhet a rugós spirál tetején elhelyezett gomb megmarkolása, az eszköz széthúzása, utána pedig el kell engedni. Ahogy a rugó összerándul, a golyó csattan, a csonthéjas pedig megadja magát: jutalmunk a dióbél!

Gyerekjáték az egész, nincs több feszegetés, unalmas ropogtatás és alkarfájdalmak. Ha beszerzel egy Spirális Rugós Diótörőt, garantáljuk, a család összes tagja versengeni fog a diótörés feladatáért. Hiszen ki ne szeretne portyázó és lecsapó vadász módjára elintézni egy-két halom csonthéjast?!

A spirális diótörő takarítása

A diótörő talp része külön választható a rugós testtől, így annak a lapnak a tisztítása csupán két mozdulat. A rugók közé nem szorulhat be semmi, nincs több recék közé préselődött dióbél, elfelejtheted a régi, rozsdás diótörőt, viszlát megavasodott, az eszközbe ragadt tavalyi maradvány!

Biztonságban a konyhában

Sajnos a konyha veszélyes üzem. Akár komolyabban is megsérülhetünk dió-, mogyoró-, vagy mandulatörés közben. Ki ne találkozott volna már a ripityára törő héjak szanaszét repülő darabkáival? Nem is kell, hogy a szemünkbe repüljön, már az is komoly fájdalmat okozhat, ha valaki mezítláb belelép a szétszóródott darabkákba. Ezzel a diótörővel mindezt ki lehet küszöbölni! Az eszköz zseniális kialakításának köszönhetően, a rugós test lecsapódásával egyidejűleg a csonthéjas zúzott teste fogságba is kerül. Egyszerűen lehetetlen a szóródás, repkedés.

A Naomi rugós, spirális diótörő tehát biztonságos, praktikus és hasznos… is. De leginkább szórakoztató!

Többé nem kell a kalapáccsal bajlódni és ujjainkat kockáztatni! Ennél a spirális diótörőnél nincs is biztonságosabb, kényelmesebb eszköz. Ez a spirális diótörő eszköz a rugó összehúzódásának pillanatában töri szét a diót, így akadályozva meg, hogy a szétrobbanó dióhéj darabok szanaszét repüljenek a lakásban.

Anyaga: fém. Mérete: kb.: 12 cm.

Cikkszám: bigyo-3330

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik a Rugós Spirális Diótörő, oszd meg a barátaiddal is:

0

További termékek a Praktikus Ajándék Ötletek kategóriában