Ajándék - Mini Befőttes Üveg Sószóró
Bigyóshop ajánlásával
Ajándék - Mini Befőttes Üveg Sószóró

Mini Befőttes Üveg Sószóró - A Grill Királya

Raktáron!

990.- Ft

A legjobb ajándék az, ami kreatív és kifejezetten az ünnepeltnek szól. És mi lehetne találóbb egy grillező-királynak, az ételek megszállottjának, mint a mini dunsztos üveg sószóró? Ez a kedves kis sótartó igazán jól mutat mindenhol, legyen az egy megterített asztal, vagy konyhapult.

Ajándék - Mini Befőttes Üveg Sószóró

Sokoldalú és egyedülálló

Sokszor észre sem veszed a hétköznapi tárgyakat, mint amilyenek a konyhai eszközök is. Használod ugyan, de nem tulajdonítasz neki nagy jelentőséget.  Nem kell azonban, hogy a mindennap használt dolgok unalmasak és fantáziátlanok legyenek. Válaszd ezt a kicsi  sószórót, mert ez egészen biztosan kirángat a hétköznapok szürke hangulatából.

De ez a mini befőttesüveg nemcsak a konyhába illik! Gondoltál rá, hogy akár a lakásodat is dekorálhatod vele? Ez a kis helyes darab nagyszerű dekor elem is lehet a nappaliban, a konyhában, vagy éppen a teraszon, a kertben.  Kifejezetten jól mutat asztalokon, vagy polcokon.

A mini befőttes üveg sószóró a legjobb meglepetés a főzés szerelmeseinek

Nem kell a praktikus ajándéktárgyaknak unalmasnak és személytelennek lenni. Habár első elgondolásra egy befőttesüveg nem tűnik ideális ajándéknak, de hamar másképpen gondolod majd, ha kezedbe kerül ez a kicsi hasas üveg, ami ráadásul sószórásra is jó!

Ha a te ismeretségi körödben is vannak olyanok, akik élnek-halnak a főzésért, imádnak grillezni, akkor mi lehetne jobb meglepetés számukra, mint ez a stílusos és egyedi cukiság? Nem csupán mutatós, de nagyon kényelmes is a használata, így egyszerre látványos és praktikus. A mini befőttes üveg sószóró üde színfolt bármely konyhában. 

Vehetsz belőle többet is, hisz kiváló a bors és a fűszerpaprika szórására is.

Számold fel otthonodban a régi és unalmas sószórókat és szerezz be valami újat és különlegeset. Ez a kedves apró fedeles sótartó alap kellék a főzés szerelmeseinek és a kreatív otthon tervezőknek!

Üvegből készült

Cikkszám: bigyo-oo-71-2100

Üzletünkben nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod, de értesítés után személyesen is átveheted.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Mini befőttes üveg sószóró - a grill királya, oszd meg a barátaiddal is:

0