Mikulás és Manó Mintás Fejdísz, 8 db-os
Mikulás és Manó Mintás Fejdísz, 8 db-os

Mikulás és Manó Mintás Fejdísz, 8 db-os

Raktáron!

2 100.- Ft

Mikulás és manó hajdísz az egész családnak! Vidám karácsonyi színes mintákkal és sapkaformával látták el ezeket a hajpántokat, melyekkel még inkább otthonodba csempészheted a derűs, családias hangulatot.

Szerelmünk a karácsony

Jaj, azok a fahéj illatú karácsonyi esték... A sütőben valami ínycsiklandozóan finom étel készül, a fa már feldíszítve, a gyerekek pedig játékaikkal vannak elfoglalva. Hamarosan érkeznek a barátok és a rokonok, majd hatalmas beszélgetések, társasjátékozás és lakoma veszi kezdetét. Milyen idilli, nem igaz?

A karácsonyi hangulat nem jön magától

A karácsonyi hangulat persze még mindig egy már-már megfoghatatlan dolog, de szerencsére elősegíthetjük a megérkezését.

Hogyan?

  • Apró jócselekedetekkel
  • Figyelmességgel
  • Sok-sok szeretettel
  • Egy gyönyörű karácsonyfával
  • Karácsonyillattal – igen, fahéj, narancs és mézeskalács
  • Mennyei ételekkel
  • Látványos dekorációval
  • Apró karácsonyi eszközökkel

Nos, az Ünnepek Áruháza kínálata leginkább a karácsonyfa, a látványos dekorációk és a kicsi, de annál fontosabb eszközök esetében tud Neked segítséget nyújtani.

A legjobb, hogy nálunk az egyszerű farsangi jelmezek világától kezdve a ballagási lufikon át mindent megtalálsz, és akkor ez a manó hajdísz szett még szóba sem jött. :)

Kinek és mire ajánljuk?

Iskolai mikulásozásokra diákoknak. Ez a fejdísz egyszerű alternatívája lehet a mikulás és a manó ruháknak. Csak felteszitek a fejetekre, és meg is érkezett a hamisítatlan mikulás hangulat. Az ilyen jelmez kellékek óriásit dobnak a megjelenéseden. Ne hagyd ki! :)

Családoknak, akik meg szeretnék örökíteni a pillanatot. Egy laza karácsonyi fotó Nektek is jár! A mikulás mintás fejdísz egy hatalmas adag pluszt fog adni a képetekhez. Csak álljatok be a fa elé, kattanjon a zárhang, és készüljön el életetek legmókásabb fényképe. A manó hajdísz a kicsiken és anyán mutat a legjobban. :)

Munkahelyi kollektíváknak a karácsonyi bulin. Legyetek az év végi vacsin is igazi csapat! Az uniformitás egyébként is zseniális eszköz arra, hogy összehozza az embereket, egy ilyen felnőtt jelmez kellék erre is jó lehet. Miért ne tehetnétek ezt meg mókásabb módon?

És még sokan mások..

Ne feledd, az Ünnepek Áruháza kínálatában rengeteg party kiegészítőt találsz. Farsangi fejdíszek, bigyók, lányos jelmezek, lufik és jelmez kellékek sokaságát találod, de beltéri dekorok és asztali felszerelések is szép számmal vannak nálunk. Nézz körül!

Mérete: Egy méretben.

8 db fejdísz/csomag.

Cikkszám: a398910

Üzletünkben nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod, de értesítés után személyesen is átveheted.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Mikulás és Manó Mintás Fejdísz, 8 db-os, oszd meg a barátaiddal is:

0