Santa in Chimney Christmas - Mikulás Kéményben Karácsonyi Mini Shape Fólia Lufi
Santa in Chimney Christmas - Mikulás Kéményben Karácsonyi Mini Shape Fólia Lufi

Mikulás A Kéményben Karácsonyi Levegős Fólia Lufi Pálcán, 23 cm

Raktáron!

690.- Ft

Ez kedves kis levegős fólia lufi tökéletesen tükrözi a karácsony hangulatát. Mikulás, ajándékok, hó és kémény, nem is lenne karácsony nélkülük.

Santa in Chimney Christmas - Mikulás Kéményben Karácsonyi Mini Shape Fólia Lufi

Korunk előrehaladtával folyamatosan nő az ünnepek dekorálása iránti késztetésünk. Természetesen ezzel együtt fokozatosan módosulnak, átalakulnak a dekorációk anyagai, eszközei, típusai. Minden változik, és minden egyre színesebb érdekesebb.

Egyre népszerűbb az olyan lufi dekoráció, amely eddig még szokatlan volt, ha csak nem születésnapról volt szó. Most azonban mindent lehet, még azt is, hogy karácsonykor levegős lufi kerüljön az asztalra, vázába, vagy az ablakpárkányra a karácsonyi kaktusz cserepébe szúrva.

Ez a Santa in chimney karácsonyi levegős fólia lufi egyenesen cuki. Ereje abban az édes kis Mikulásban rejlik, amit minden gyerek, és gyermeklelkű felnőtt imád. Mivel ez a kép egy igen erős ikonja a Karácsonynak, természetesen mi is ajánljuk, hogy merjetek egy ilyen kis mini shape-el dekorálni.

Mire használhatjuk a Santa in chimney karácsonyi levegős fólia lufi dekorációt?

Az első és legjobb dolog, ajándékba adni. Mivel egy pálcán helyezkedik el, könnyedén megfogható, adható, tárolható. Nemcsak gyerekek, de felnőttek is biztosan örülnek neki, hiszen az egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon sokáig eltartható. A tartósság levegős fújás utáni hegesztés és a strapabíró anyag miatt lehetséges. Így kerül rá a pálcára, biztosan nem fog tönkremenni egy jó darabig ez a lufidekor.

Ha szeretnénk inkább megtartani, és a magunkénak érezni ezt a kis fólia lufit, amely csak és kizárólag levegővel fújható, akkor mindenképp építsük be az otthonunk dekorációjába. Ha a pálcán elhelyezve nem tetszik nekünk, akkor sincs gond, hiszen egy mozdulattal leszedhető onnan, majd akár egy kétoldalú ragasztó segítségével akárhová felragasztható.

Ha ennél gyakorlottabbak vagyunk, akkor készítsünk neki egy kis lufi kompozíciót, aminek ékes dísze lehet ez a Santa in chimney karácsonyi levegős fólia lufi.

Tulajdonságai:

  • fólia anyagból készült
  • csak levegővel fújható
  • 23 cm nagyságú
  • felfújva, pálcára rögzítve szállítjuk
  • nagyon tartós, ha nem éri szúrás, vágás, évekig szép maradhat
  • felfújás után hegesztéssel rögzítjük.

Ha nem szeretnél unalmas ajándékot, vagy egy uncsi szobadekorációt, akkor mindenképp nyiss az új lehetőségekre, és ragadd meg az ilyen, vagy ehhez hasonló mikulás a kéményben mini fólia lufit, hiszen lehet, hogy Te leszel az első, aki használja, és másokkal is megszeretteti majd ezeket a kis fólia lufikat.

Legyél iránymutató, és újíts be a segítségükkel ilyen, és ehhez hasonló dekorációkat.  Hasonlóan cuki lufikért, és dekorációkért nézz körül az Ünnepek Áruháza kínálatában!

Levegővel felfújva, pálcára rögzítve szállítjuk. (Héliumos fújásra nem alkalmas.)

Mérete: Mini Shape. (Kb.: 23 cm.)

Anyaga: fólia.

Cikkszám: n3832809

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Mikulás A Kéményben Karácsonyi Levegős Fólia Lufi Pálcán, 23 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0