Mézeskalács Mintás Télies Karácsonyi Ablakdekoráció Karácsonyra, 15 db-os
Mézeskalács Mintás Télies Karácsonyi Ablakdekoráció Karácsonyra, 15 db-os

Mézeskalács Mintás Karácsonyi Ablakdekoráció, 15 részes

Raktáron!

1 690.- Ft

Gyönyörű, 15 részes karácsonyi ablakdekoráció, amely ünnepi hangulattal lengi be a Ti otthonotokat is. Az összes darab valódi csodákat tartogat. Eszméletlen aranyos!

Mézeskalács Mintás Télies Karácsonyi Ablakdekoráció Karácsonyra, 15 db-os

Egy igazán kreatív karácsonyi ablakdekoráció

A karácsonyi ablakdíszek általában nem valami kreatívak. Sok darab teljesen egyszerű és semmitmondó. Láthatunk olyat, amikor az ablakba egy egyszerű mikulásfejet ragasztanak ki, egy újabb karácsonyfát vagy egy rénszarvast. Ezekkel alapvetően semmi gond nincs, de komolyan, csak ennyire ötletesek a hazai háztartások gazdái?

Nos, ha ezen az oldalon jársz, egy olyan közösség részese vagy, akik igenis adnak az ilyen dolgokra, és még az ablakdíszítés esetében is a legjobbra törekednek. A mézeskalács mintás karácsonyi ablakdekoráció egy végtelenül kreatív kellék, ami zseniálisan mutat bármelyik üvegfelületen. Ragaszd hát oda, ahova csak szeretnéd, és figyeld a kíváncsi és irigy tekinteteket.

Téli dekoráció ablakra? Nem problémás az egy kicsit?

Összesen 15 matricát találsz a csomagban, amelyek öntapadósak, így nem kell külön még ragasztót is venni. Miután véget ért az ünnep, és el szeretnéd távolítani az ablakról, tisztítószerrel, egy kis vízzel és egy szivaccsal ezt meg is teheted.

Hova ajánlottak ezek a téli ablakdíszek?

Rávághatnánk, hogy gyakorlatilag mindenhova, ahol megünneplik Jézus születését, de ez egy annyira elragadó karácsonyi ablakdekoráció, hogy speciális helyekre is bátran ajánljuk.

  • Kórházak gyerekosztályai

Bizony-bizony, egy kórházban nem egyszerű a kicsik élete, különösen igaz ez az adventi, karácsonyi időszakra. Az ő fantáziájukat minden bizonnyal leginkább a gyógyulás és a hazatérés reménye mozgatja meg, de ha egy ablak dekoráció segítségével javíthatunk a kedvükön, mindenképp tegyük meg!

  • Óvodák, iskolák

A gyerekek – különösen a kislányok – ebben a korban még elképesztően nagy érdeklődést mutatnak a kreativitás iránt. Ha Te óvónő, tanárnő, esetleg anyuka vagy, mutasd meg e csodás ablakdekor segítségével, hogy gondolsz rájuk.

  • Kisgyerekes otthonok

Nos, ha van egy hely, ahol a téli dekoráció elengedhetetlen, akkor azok az otthonod üvegfelületei. Ezek az ablakdíszek karácsonyra lettek kitalálva, és csodásan fognak mutatni nálatok is. Mindenképp próbáld ki, és nyűgözz le mindenkit a szomszédoktól kezdve a rokonokon át egészen a gyerekekig.

Tükörre és ablakra tapadó dekoráció. A rögzítéshez ragasztó nem szükséges.

Anyaga: vinil.

15 db ablakdekoráció/csomag.

Cikkszám: a241915

Mintaboltunkban nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod. Rendelés után értesítést küldünk, amint a termék átvehető.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az 15 részes mézeskalács mintás karácsonyi ablakdekoráció, oszd meg a barátaiddal is:

0