Mézeskalács Fejdísz
Mézeskalács Fejdísz

Mézeskalács Fejdísz

Raktáron!

1 290.- Ft

Hamisítatlan karácsonyi kellék, ami ünnepi hangulatot kölcsönöz viselőjének. A mézeskalács fejdísz egy ötletes, mókás és mutatós hajpánt, ami rámosolyog a szeretteidre már helyetted is.

A tökéletes karácsony az anyákon múlik

„Anya, anya! Hogy áll a kalács?” – hangzik a kérdés kissé vékony hangon valahonnan az otthonotokból. Ekkor Te odahívod a gyerekedet, hogy nézzetek be együtt a sütő ablakán, hogy aztán visszakérdezhess: „Szerinted már jó lehet?” Kiveszitek egy pillanatra és látjátok, hogy még nem tökéletes, majd visszateszitek, hogy sülhessen még. A kicsi visszatér a játékokhoz, Te pedig folytatod a végeláthatatlan küzdelmet a gasztronómiai elemekkel az esti vacsora tökéletességéért.

Mégis ettől szép az ünnep

Ezek a karácsony legédesebb pillanatai, melyeket annak ellenére is nagyra értékelünk, hogy egész nap a konyhában sürgünk-forgunk.

Persze eddigre Te már rengeteget készülődtél, hogy otthonotok a lehető legjobban megteljen az ünnep hangulatával. Takarítás, mosás, karácsonyfa díszítés és dekorálás. Ezek mind-mind a Te feladataid voltak, hiszen ugye ki más csinálná meg?

Ha magadra öltöd, jobb lehet a kedved a sütés-főzés közben

Az itt látható mézeskalácsos fejdísz a Te és a teljes környezeted hangulatára is rádobhat egy lapáttal. Egy ilyen tiara és a hasonló jellegű kiegészítők azok, amik jó érzéssel töltik el a szetteidet akár egy ünnep alkalmával, egy női jelmez felvételekor vagy a készülődés során.

A mézeskalács fejdísz segítségével kifejezheted, hogy már vártad az ünnepet, és boldog vagy, hogy végre felveheted.

Csak anyukáknak?

Abszolút nem. A mézeskalács hajdísz uniszex darab, amit ugyanúgy felvehetnek apukák és gyerekek, és a vidám kedvű nagyszülők is. Rugalmas anyagból készült, így a fejdíszek azon kategóriáját erősíti, amelyek nagy valószínűséggel a gyerekek fejéről sem fognak leesni.

Mikor használjuk?

Gyakorlatilag a fent említett ünnepi készülődés kedvenc eszköze, de sokan élvezik az ünnep más napjain is a mézeskalács fejdísz adta egyedi megjelenést. Készítsetek családi fotót, miközben viselitek, fogadjátok így a vendégeket, vagy egyszerűen csak élvezzétek, hogy rajtatok van. A gyerekek akár farsangi jelmez kiegészítőjeként is bátran viselhetik.

Más ünnepre is vannak egyszerű jelmezek, jelmez kiegészítők, esetleg hajdísz az Ünnepek Áruházán?

Naná! Az ünnepek áruházán vannak jelmezek farsangra, halloweenre, szilveszterre, valamint tiarák és más kiegészítők sokasága, melyek ott lehetnek nálad már holnap, ha hétköznap délig rendelsz.

Nagyszerű kiegészítő kellék.

Mérete: felnőtt, egy méretben.

Cikkszám: a398902-55

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Mézeskalács Fejdísz, oszd meg a barátaiddal is:

0

További termékek a Mikulásjelmezek, kiegészítők kategóriában