Medve Karton Maszk
Medve Karton Maszk

Karton Medve Álarc

Raktáron!

990.- Ft

?A bundám szőrös, kócos, és a talpaim nagyok??. Te kitalálod, hogy kiről szól ez az ismert gyermekmondóka? Hát persze, hogy a medvéről, aki a gyermekek egyik kedvenc állata. Nem véletlen, hogy szívesen ?bújnak a bőrébe?. A szőrös jelmez azonban önmagában kevés: kell egy medve álarc is a teljes hatásért!

Medve Karton Maszk

Miért éppen medve jelmez?

Habár a mackók a természetben korántsem örvendenek barátságos hírnévnek, a gyerekek mégis imádják az őket ábrázoló plüss figurákat és játékokat. Mivel a hétköznapokban is mindenhol a nagy ragadozó hasonmásaiba botlanak, miért ne bújhatnának néha egy medve álarc mögé, hogy ők maguk is egyszerre legyenek félelmetesek, és érdekesek?

Az interneten hemzsegnek a farsangi álarc ötletek és bizony nehéz kiválasztani közülük, hogy melyik gyerek medve maszk lesz az ideális– de mi segítünk ebben:)

Ez a legjobb medve álarc!

Az a farsangi álarc, amelyiket a fejedre kell húzni, és nem csak az arcodat, de a fejedet is elfedi, bizony nem túl kényelmes viselet. Márpedig ha gyerek jelmezekről van szó, akkor nem csak az a lényeg, hogy az álarca, amit visel valóban élethű és izgalmas legyen, hanem az is, hogy emellett kényelmes is tudjon maradni, hiszen a gyerekek még sokat szaladgálnak és játszanak a farsangi buli alatt.

Ez a farsangi maszk gyerekeknek lett kitalálva, hiszen élethű és kényelmes is, így önfeledten bulizhatnak. Külön előnye, hogy a papír álarc emellett környezetkímélő is, ráadásul erős kartonpapír anyagának köszönhetően strapabíró, akár többször is viselheti gyermeked, vagy több gyerkőcöt is kiszolgálhat.

Az állat álarcok mindig is felkapottak lesznek a gyerekek körében, így nem könnyű valami igazán újat mutatni ezen a területen. Ez a maci álarc azonban valóban egyedi és kényelmes is, ráadásul akár később is használhatja gyermeked!

Mérete: Egy méretben. Anyaga: kartonpapír.

Gumis részével könnyen rögzíthető a fejre.

1 db maszk/csomag.

Cikkszám: oMASP2

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Medve álarc gyerekeknek a rémületes és aranyos összhatásért, oszd meg a barátaiddal is:

0