Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

MacGyver Túlélő Készlet

990 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Elfér a tenyeredben, mégis több mint 10 különböző funkciója van. Számtalan szorult helyzetben lehet a segítségedre ez az apró túlélő felszerelés, akár a konyhában, akár egy erdő mélyén. Pont egy csavarhúzó vagy egy kés hiányzik a kezed ügyéből? Ez a multiszerszám a legjobb barátod lesz!

MacGyver Készlet

Átvészelni a hétköznapokat nem egyszerű dolog. Elvárosiasodott életünk számtalan kihívással szembesíthet minket nap mint nap, és ezen feladatok különleges képességet és eszközöket igénylenek. Képzeld csak el, hogy hirtelen egy kietlen sivatagban találod magad, mert miért ne fordulhatna elő, és 4 perc alatt egy cipőfűzőből és egy hajgumiból atombombát kell készítened. Nos, ezt csakis MacGyver tudná elintézni. Na jó, gondolkozzunk reálisabban. Bármikor szükséged lehet egy olyan multifunkcionális zsebben elférő készletre, mint a MacGyver Készlet. Hiszen az emberfia mégsem mehet mindenhova 16 db csavarhúzóval, colostokkal, zseblámpával, vízmértékkel és kalapáccsal!


Ennek a csodálatos bigyónak a legfőbb előnye a kis mérete. Mi a BigyoShopban be is üzemeltünk egyet, mert nálunk eseménytelen nap szinte elképzelhetetlen. Gyakorlatilag pont akkora, mint egy hitelkártya és hasznosabb, mint az Ikeában kapható kalapács-csavarhúzó készlet. Köszönjük MacGyver, hogy ezt a remek és elképesztően hasznos bigyót ajánlottad nekünk, mi nagy rajongóid vagyunk, imádunk és tisztelünk, jobban mint Chuck Norrist! (Ezt ki kellett írnunk, személyes kérése volt.)

A MacGyver készlet jellemzői:

  • Túlélő kártya, 11 különböző funkcióval, mint például palacknyitó, kés, csavarhúzó, vonalzó, szögmérő, blankoló, stb. ...
  • Rozsdamentes acél, műanyag tokban
  • Méret: 13,5 cm x 5 cm x 4 cm

Mérete: 13,5 cm x 5 cm x 4 cm.

Anyaga: rozsdamentes acél, műanyag tokban.

Cikkszám: bigyo-565

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...