Lila Charleston Fejdísz
Lila Charleston Fejdísz

Lila Charleston Fejdísz

Raktáron!

1 390.- Ft

Egy igazi nőies korszak, igazi nőies haj éke ez a Charleston fejdísz, amely tökéletes viselet mindenkinek, aki Gatsby témájú buliba készül. Dobd fel a hajadra, viselj hozzá egy kis mini feketét, és máris kész a 20-as évekbeli, lehengerlő jelmez.

Egy igazi nőnek nem is kérdés, hogy mit viseljen, ha Gatsby témájú partyra hivatalos. Ha azonban nincs ötleted, akkor mutatjuk Neked, hogy egy ilyen charleston fejdísz az egyik legegyszerűbb választás, ha korhűvé szeretnéd varázsolni a megjelenésed.

A 20 as évek divatja nagyban eltér a mai kor divatjától, ugyanakkor pontosan ezért ilyen népszerű a hölgyek között. Úgy képzeljük, hogy az akkori nők igazi nőként élték mindennapjaikat, és az érzést mi is szeretnénk kipróbálni.

A farsang tökéletes alkalom arra, hogy a jól megszokott farsangi maszk helyett egy swing ruha kerüljön a hölgyekre, egy igazi, hamisítatlan lila charleston fejdísz kíséretében.

A 20 as évek frizurái végtelenül egyszerűek voltak, amit a nők szívesen dekoráltak ilyen, és ehhez hasonló lila charleston fejdísz viselésével, gyöngysorral, csábítóan hosszú szipkával.

A gatsby ruha egy egyszerű térdig érő ruha volt, rojtokkal, és a charleston tánc közben a ringatózás izgató hangulatot árasztott, hiszen végig futott a lányok testén az a vonal, amitől a férfiak megőrültek. Igazi szexis korszak, amely a letisztultságával, hátul merészen kivágott ruháival az egyik legkülönlegesebb időszak volt.

A lila charleston fejdísz megtalálható szinte minden jelmezbolt kínálatában. Már színben is feltűnhet, hiszen ha belegondolunk, a lila mellett temérdek színben pompáztak a hölgyek ruhái, kiegészítői.

Mit javaslunk a fejdísz mellé kiegészítőnek:

  • érdemes beszerezni egy rojtos ruhát
  • hosszú gyöngysort
  • hosszú, könyékig érő kesztyűt
  • szipkát
  • csillogó ékszereket, táskát, bármit, ami feltűnő, és elegáns

Ha úgy érzitek, nem szeretnétek órákig a jelmez készítésével bajlódni, érdemes körül nézni az Ünnepek Áruházán, hiszen komplett jelmez is kapható, olyan stílusú, amit a nagy Gatsby is észrevenne, és örömmel kérne fel táncolni! Ne feledd, nézelődj nálunk, biztosan akad valami, ami tetszeni fog!

Feltűnő, dekoratív jelmez kiegészítő.

Lila színű, gumis fejpánt, lila tollal és lila gyöngyös díszítéssel.

Cikkszám: y44664

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Lila Charleston Fejdísz, oszd meg a barátaiddal is:

0