Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

Koponya Maszk Hosszú Szürke Hajjal

17 490 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Rémisztő álarc, melynek segítségével úgy nézhetsz ki, mintha egyenesen egy rémálomból léptél volna ki.

Na, jó. Ez a koponya maszk azért egy kissé…

...elvont.

Úgy is fogalmazhatnánk persze, hogy elmebeteg, hátborzongató, félelmetes, alvilági, rettenetes és iszonyatos. De nyilván ez vele a cél. Az ilyesfajta koponya maszk nem arra való, hogy óvodában neveljék a gyerekeket vele, sokkal inkább a halloween maszkok táborát erősíti. Az ijesztő maszkokat nem nagyon kell bemutatni senkinek, hiszen mindannyian találkoztunk már velük, de ilyen, vagy ehhez hasonlóval még nem. Mivel ennek haja is van, ezért szerintünk kissé eltér a megszokott koponya maszkoktól, de az biztos, hogy éppen ezért kelti fel a figyelmedet. Ez farsangi maszk is lehetne, de sajnos ijesztő külseje inkább a horror maszkok közé sorolja, így nem csodálkozunk, ha a gyerek nem ebben fog hódítani az iskolás farsangon.

A halloween maszkok kategóriájának egyik legbrutálisabb darabja, amely nem ismer kegyelmet. Ha a Te álmod mindenképp egy igazi horror jelmez, a lehető legjobb helyen jársz. Az ijeszt maszkok közül kevés ilyennel találkoztunk eddig, mondhatni egyel sem, hiszen más, mint a jól megszokott halloween maszkok.

Ha egy extravagáns farsangi álarc a vágyad, akkor sem feltétlen jársz rossz helyen. Botránkoztasd meg az embereket a zseniális és egyben vérfagyasztó külsőddel, hogy aztán egy életre megjegyezzenek. Ha pedig versenyezni is fogsz majd a szetteddel, akkor mindenképp húzd ki magad, mert biztosan tied les a leghátborzongatóbb koponya díj. Már ha lesz ilyen.

Az itt látható horror maszk valóban óriási választás, ha a tökéletesen rémes maskara a vágyad. Az arc gyönyörűen kidolgozott, mintha valódi koponya lenne a fejed helyén, az őszes haj pedig nagyot dob. Ehhez a „szépséghez” nálunk jelmez kiegészítők hadát találod, bátran ajánljuk, hogy nézz körbe. Lesz itt csontváz jelmez, csontváz kesztyű, koponyás harisnya, és midenféle kiegészítő is. Ha viszont te szervezed a bulit, ne felejts el dekorációs elemeket is beszerezni, hiszen akkor lesz az igazi minden, ha a dekor is tükrözi azt a félelmet, azt az elhivatottságot a halloween iránt, amit a maszkod sugall.

Biztosak vagyunk benne, hogy nem csak jelmez, jelmez kiegészítő, vagy jelmez kelléket találsz, hanem olyan tárgyakat, dekorációs elemeket, amiket örömmel viszel haza. A bulid így nyeri el igazi pompáját.

Halloween partira, horror partira, jelmezes rendezvényre, farsangra, ijesztő jelmez kiegészítő.

Fehér színű koponya formájú, szivacsos gumi álarc, hosszú őszes hajjal. A maszk az egész fejet befedi.

Mérete: felnőtt. Egy méretben.

Cikkszám: y38201

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...