18 inch-es 40-es Shining Star Bright Blue Szülinapi Számos Fólia Lufi
18 inch-es 40-es Shining Star Bright Blue Szülinapi Számos Fólia Lufi

Kék Szülinapi 40-es Számos Héliumos Fólia Lufi, 46 cm

Raktáron!

1 890.- Ft

Sosincs késő lufit adni ajándékba, hiszen kicsiket, nagyokat egyaránt boldoggá tehetünk vele, mert a lufinak mindenki örül, nemre és korra való tekintet nélkül. Válaszd ezt a 46 cm-es héliummal fújható léggömböt, és lepd meg vele szeretteidet.

18 inch-es 40-es Shining Star Bright Blue Szülinapi Számos Fólia Lufi

Minden ember ismeri azt az érzést, amikor szeretné megajándékozni egyik hozzátartozóját, de nem tudja eldönteni, hogy az minek örülne igazán. Mi megtaláltuk a módját annak, hogyan szerezz örömet.

Vegyél ajándékba héliumos lufi dekorációt, hiszen nem csak vidám éke lehet a megajándékozott szobájának és őszinte örömet okoz neki. Fotózkodhat vele, majd később a képeket visszanézve boldogsággal tölti el, ha csak felidézi az emlékeket.

A fólia lufi egyik legjobb tulajdonsága, hogy kialakítása lehetővé teszi, hogy később, bármikor újra fújjuk, ha már picit megráncosodna. Fújhatjuk héliummal, de természetesen levegővel is lehetséges és újra szép lesz. Nagyon fontos azonban vigyázni rá, hiszen a fólia léggömb sérülékeny, és ha minimális sérülés keletkezik rajta, akkor bizony leereszthet. Óvd a szúrásoktól, beakadástól, sugárzó hőtől, hogy sokáig kitartson.

Ha bulit szervezünk, akkor bizony szembe jön velünk rengeteg party kellék. Ha negyvenes dolgokat keresünk, akkor a 40 es lufi az első, ami beugrik, nem csak ajándék gyanánt, hanem tökéletes szülinapi dekoráció is lehet belőle.

Az első 40 szülinap hipp-hopp eltelik, de utána érdemes kicsit lelassítani, és értékelni azt a jót, ami éppen abban a pillanatban van. A legegyszerűbb, ha egy szimbolikus 40-es lufi figyelmeztet arra, hol is járunk éppen. Egyszerű, mégis nagyszerű, mondják sokan.

40 es lufi tulajdonságai:

  • fólia anyagból készült
  • kialakításának köszönhetően többször újra fújható
  • önzáró szeleppel rendelkezik
  • fújható levegővel és héliummal is
  • nagysága 18 inch, vagyis 46 cm a legszélesebb pontján
  • házassági évfordulóra
  • céges születésnapokra
  • 40 év ledolgozott munkáért
  • vagy bármire, aminek köze van a 40-hez

Milyen alkalomra válaszható még a 40-es lufi?

Ha születésnapi dekorációra van szükséged, vagy kellenek lufik születésnapra, akkor mindenképpen körül kell nézned az Ünnepek Áruházán. Rengeteg ötletünk van, amivel tudtok dekorálni, rengeteg eszköz, partykellék, lufi és minden olyan dekorációs anyag, ami segíthet a díszítésben, akár 40 éves szülinapra is.

Nézzük, mit ajánlunk még egy 40-es szülinaphoz?

Mutatjuk:

Ha még ezek után sem tudjátok eldönteni, mit válasszatok, nézzetek körül a web-shopban, biztosan akad valami, ami a kedvetekre való!

A lufit héliummal felfújva szállítjuk ki vagy személyesen átveheted üzletünkben.

Mérete: 18 inch (46 cm).

Anyaga: fólia.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Cikkszám: q30244

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Kék Szülinapi 40-es Számos Héliumos Fólia Lufi, 46 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0