18 inch-es 18-as Shining Star Bright Blue Szülinapi Számos Fólia Lufi
18 inch-es 18-as Shining Star Bright Blue Szülinapi Számos Fólia Lufi

18 inch-es Shining Star Bright Blue Szülinapi Fólia 18-as Lufi

Raktáron!

1 890.- Ft

Ha van fontos születésnap az ember életében, akkor a tizennyolcadik az. Hiszen ekkor válik az ifjú hivatalosan is nagykorúvá, így ekkor igazán helye van egy csodálatos bulinak szuper dekorációval. Ilyenkor elengedhetetlen egy 18-as lufi is!

18 inch-es 18-as Shining Star Bright Blue Szülinapi Számos Fólia Lufi

Honnan jönnek a legjobb szülinapi dekoráció ötletek?

Egy 18-as lufi nagyon sok dolgot, gondolatot és érzelmet rejt magában. Hiszen ahol ott van ez a számos lufi, ott bizony valaki nagykorúvá vált és éppen egy igazán nagyszabású buli van folyamatban, ahonnan nem hiányozhat az egyedi party dekoráció!

18 inch-es Szülinapi 18-as Lufi

Valójában a legjobb tanácsadó a saját ízlésed és képzeleted, ugyanis ebben az esetben nincs olyan, hogy valami túl sok, és nem kell aggódnod a túlzások miatt sem. Hiszen ez az egész csak és kizárólag rólad szól! Szóval jöhet a bright blue szülinapi számos fólia lufi és a többi parti kellékek. Kerüljenek elő a függő díszek, a fényfüzérek, a csillogó kiegészítők, de nyugodtan álmodhatsz virágokat vagy gyertyákat is kiegészítőként.

Nincs olyan elem, ami mellett a kék lufi ne mutatna jól, különösen, ha többet is rendelsz belőle. A számos lufi segítségével ráadásul mindenki tudni fogja, mit ünnepeltek éppen. Ha nyilvános helyen vagytok, akkor számíthatsz akár idegenek köszöntésére is, ami csak még inkább emeli majd az este hangulatát.

Ne aggódj a Shining Star fólia lufi felfújása miatt!

Tisztában vagyunk azzal, hogy 18. szülinap nagy szó az ember életében, és hogy e jeles alkalom mennyi szervezéssel jár. Éppen ezért szeretnénk egy kicsit levenni ezek közül a válladról. Pontosan ezért bízd csak ránk a számos héliumos lufi felfújását is! Ezeket a dekor elemeket héliummal felfújva szállítjuk ki, de akár személyesen átveheted üzletünkben.

Hidd el, ez lesz az a buli, amiről mindenki úgy beszél majd: „Emlékszel arra a bulira, amikor tizennyolcadik szülinapot ünnepeltünk? Én is ilyet szeretnék legközelebb!”

A lufit héliummal felfújva szállítjuk ki vagy személyesen átveheted üzletünkben.

Mérete: 18 inch (46 cm).

Anyaga: fólia.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Cikkszám: q25242

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Héliummal fújt léggömb hétfői napra történő kiszállítását nem javasoljuk, mert ilyenkor egy egész hétvégét áll a léggömb a GLS raktárában, és a felfújt léggömb frissen szép, de több naposan már veszíthet szépségéből.

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik az 18 inch-es Shining Star Bright Blue szülinapi fólia 18-as lufi, oszd meg a barátaiddal is:

0