Jolly Christmas Elf Karácsonyi Manó Mini Shape Fólia Lufi
Jolly Christmas Elf Karácsonyi Manó Mini Shape Fólia Lufi

Karácsonyi Manó Levegős Fólia Lufi Pálcán, 23 cm

Raktáron!

890.- Ft

Nem tudod még, mit adj ajándékba? Valami jópofa apróságot keresel? Megtaláltad. Ez az egyik legtartósabb és legaranyosabb mini lufi pálcán, ami örömmel, vidámsággal tölti fel azt, akinek szüksége van rá! Vidd haza, és meglátod!

Jolly Christmas Elf Karácsonyi Manó Mini Shape Fólia Lufi

Nem is lehet a karácsonyi parti az igazi ilyen édes, ajándékba adható fólia lufik nélkül. Nagyszerűsége abban rejlik, hogy ez a karácsonyi manó nem csupán lufi, hanem egy hosszú életű, vidám karácsonyi manó levegős lufi pálcán, akit öröm adni, és kapni is.

Ki örülne egy ilyen kis zöld manónak?

  • a munkatársaid
  • a beosztottjaid
  • a barátaid
  • a gyermeked
  • a gyermeked barátai
  • a családban az összes gyerek, aki karácsonykor meglátogat

Szerencsére, ez a kis karácsonyi manó végtelenül egyszerű, és nagyon sokáig bírja, hiszen a levegős fújás után, hegesztő géppel lehegesztik a végét, így nincs könnyű dolga a levegő kiáramlásának. Hogy ez a levegős lufi a lehető legtovább bírja, ahhoz csak az éles tárgyakat kell tőle távol tartanod. Ez a Christmas elf egy végtelenül praktikus ajándék, hiszen tartóssága lehetővé teszi, hogy akár évekkel később is gyönyörködhess benne. Higgyétek el, akár magatoknak veszitek akár ajándékba, talán még rá is untok, olyan hosszú életű ez a manó lufi.

Honnan is ered ez a manó mánia?

A manó mitikus népmesei hős, nem igazán része a magyar hiedelemvilágnak. A mesékben alacsony, de rendkívül erős, okos, olykor rosszindulatú lény, lakóhelye leginkább az erdőben van.

Bár már régóta mesélnek a manók különböző fajtáiról, híressé mégis a filmek tették őket. Előszeretettel alkalmazzák karácsonyi manóként is őket, hiszen kedves kis arcukkal boldog kis segítői lettek a Mikulásnak. Ez a kis karácsonyi manó is egy fólia lufi, egy olyan lufi dekoráció, amely élettartama hosszabb, a héliumos társaihoz képest.

Ez a lufidekor hegesztett rögzítésének köszönhetően tartós, nem engedi ki a levegőt, így ha szeretnétek, akár történeteket is eljátszhattok velük.

Célszerű több karaktert is választani, hogy egy komplett történetet el tudjatok mesélni, akár otthon, akár gyerekeknek, vagy akár ők egymásnak.

A mini shape-ek legjobb tulajdonsága hogy tartósak. Mindemellett színesek és szép formájuk van, így rengeteg alkalomra tudjátok használni. Nézzetek körül, hiszen nem csak karácsonyra, de halloweenre, születésnapokra, vagy mesehősös kivitelben rengeteg féle közül választhatjátok ki a számotokra megfelelőt.

Levegővel felfújva, pálcára rögzítve szállítjuk. (Héliumos fújásra nem alkalmas.)

Mérete: Mini Shape. (Kb.: 23 cm.)

Anyaga: fólia.

Cikkszám: n3831602

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Karácsonyi Manó Levegős Fólia Lufi Pálcán, 23 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0