Unicorn Karácsonyi - Christmas Junior Shape Fólia Luf
Unicorn Karácsonyi - Christmas Junior Shape Fólia Luf

Karácsonyi Egyszarvú Junior Shape Héliumos Fólia Lufi, 53 cm

Raktáron!

3 480.- Ft

Egyszarvú és karácsony egyben? Nálunk ez is lehetséges! Az itt látható unikornis fólia lufi összehozza a szeretet ünnepét a világ legnépszerűbb képzeletbeli állatkájával. Karácsonyi színek és szimbólumok, mosolygós lovacska; a tökéletes kombináció.

Unicorn Karácsonyi - Christmas Junior Shape Fólia Luf

Csodálatos lények nyomában

Ezek az állatok egyszerűen elképesztőek! Az unikornis lufi egy csodás mondabeli lényről lett mintázva, amely egyszerre hordozza magában a misztikum, a szépség és a kecsesség jegyeit. Ezek az állatok a világ számos pontjának mitológiájában megjelennek, s közös bennük, hogy mindegyikben elképesztő, varázslatos tulajdonságokkal vannak felvértezve. Természetesen a mai popkultúrában is igen fontos szerepet játszanak, a Harry Potter első részéből például azt tudhatjuk meg, hogy a vérük életben tartja az embert, de legalábbis a varázslókat.

Divatos karácsony

Hogy jó-e ha lépést tartunk a korral? Természetesen néha működőképesebbnek bizonyul megállni inkább és élvezni a hagyományos dolgokat, de érdemes évről évre megújulni is. Egy picit talán ezt az üzenetet hordozza magában ez a héliumos lufi.

Hogy miért mondjuk ezt?

Mert a klasszikus téli színeket ötvözi a 2010-es 20-as évek egyik legnagyobb slágerével. Ez a fólia lufi karácsonyra lett kitalálva, de mivel unikornis alakú, ezért modern, divatos és vonzó látvány is. Ha kedveled ezeket a lényeket és a szeretet ünnepén sem nélkülöznéd őket, megtaláltad, amit kerestél.

Az unikornis fólia lufi az év többi szakában is népszerű

Ha hiszed, ha nem, a ballagások egyik legnagyobb kedvence az egyszarvú lufi, de rengeteg más alkalomkor is előszeretettel választják. Az unikornis héliumos lufi főszezonja tulajdonképpen az egész év, hiszen elképesztő mennyiségben viszik születésnapi és névnapi partikra.

Ez a karácsonyi lufidekoráció végre lehetővé teszi azt, hogy a szeretet ünnepén is veletek lehessen ez a csodálatos mesés állatka lufi formájában.

Unicorn karácsonyi léggömb? Csak ennyi?

Az itt látható unikornis fólia lufi csak egy darabja hatalmas ünnepi kínálatunknak, nézz szét bátran a webshopunkban.

A lufit héliummal felfújva szállítjuk ki vagy személyesen is átveheted üzletünkben.

Mérete: 17 inch x 21 inch (43 cm x 53 cm).

Anyaga: fólia.

Cikkszám: n3830601

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Héliummal fújt léggömb hétfői napra történő kiszállítását nem javasoljuk, mert ilyenkor egy egész hétvégét áll a léggömb a GLS raktárában, és a felfújt léggömb frissen szép, de több naposan már veszíthet szépségéből.

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Karácsonyi Egyszarvú Héliumos Fólia Lufi, 53 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0