Kaparós Térkép
Bigyóshop ajánlásával
Kaparós Térkép

Kaparós Térkép

Raktáron!

4 990.- Ft

Kaparós térkép - ideális ajándék utazóknak Ha te is az a fajta ember vagy (vagy ismersz ilyet), aki nem tud sokáig a fenekén ülni és még számtalan ország felfedezése szerepel a bakancslistáján, akkor ezt a kaparós világtérképet neked találták ki. Ez a tökéletes ajándék utazóknak!

A világtérkép falra tehető változata

Te tudod, hány országban jártál már? Hány kontinenst hódítottál meg? A kaparós térkép egy remek lehetőség arra, hogy kitedd otthon vagy az irodádban a faladra, és a mindennapok pörgésében néha megállj egy-egy pillanatra, hogy felidézd a sok szép emléket. De arra is jó, hogy megnézd, mennyi felfedeznivaló van még a világban….

A gombostűvel teleszurkált térkép már a múlté, itt van egy sokkal praktikusabb és látványosabb megoldás. Ez a világtérkép a kaparós sorsjegy elvén működik, így néhány mozdulattal bejelölheted rajta az újonnan felfedezett helyeket is. Ha megdobban a szíved, amikor a repülésre, egy idegen országra vagy egy újabb utazásra gondolsz, akkor nem is lehetne ennél menőbb dolog a faladon.

Inkább egy családtagodra vagy barátodra illik ez a leírás? Akkor már nem kell gondolkoznod a következő születésnapon vagy névnapon: a kaparós térkép a legjobb ajándék utazóknak!

Hogy működik ez a lekaparható térkép?

Ezen a 88 cm x 52 cm-es kaparós térképen tökéletesen be tudod lőni azokat az országokat, melyeket már bebarangoltál, sőt, akár új bakancslista ötleteket is meríthetsz magadnak. Hiszen, ha már éppen készülsz lekaparni Spanyolországot, Marokkó onnan már csak egy mozdulat lenne.

Vajon az életben is ilyen egyszerű ez? Érdemes megnézned, milyen lehetőségeid vannak arra, hogy átutazz egyik országból, sőt, egyik kontinensről a másikra. A kaparós világtérkép így nem csak emlékeket őriz, de ötleteket is ad.

A világtérkép poszter ezüstszínű fóliával van bevonva, a kaparós sorsjegyhez hasonlóan egy pénzérmével lekaparhatod az országokat, amelyekben már jártál.

Miért praktikus a kaparós érkép?

Ha már sok helyet beutaztál, akkor biztosan nem férne el az összes fotó az otthonod vagy az irodád falán. Amennyiben pedig eddig gombostűvel jelezted egy térképen az országokat, amelyekben már jártál, a térkép valószínűleg jobban hasonlít már ementálira, mint egy világ térképre. Jó lenne egyetlen helyen megörökíteni az összes emléket, ugye? Akkor ez a falitérkép lesz a tökéletes megoldás a számodra. Ízléses és érdekes dísze lesz a lakásodnak attól függetlenül, milyen stílusú a berendezés. Ráadásul remek beszédtéma lehet, ha valaki felfedezi, mit jelentenek a bejelölt országok!

Legyen a lakásod egy valódi utazó otthona!

Ha tényleg mindened az utazás, a lakásodban is akkor fogod magad igazán otthon érezni, ha átalakítod egy kalandor stílusára. Kipakolhatod az összegyűjtött repülő, - vonat, - és buszjegyeidet, helyet kaphat valahol a nappaliban egy földgömb, de akár egy régi bőröndöt is átalakíthatsz úgy, hogy az megfelelő dísze legyen az otthonodnak.

Ha van kedvenc városod, annak jellegzetességeit is megjelenítheted a lakásodban. A Párizs imádók életteréből nem hiányozhat az Eiffel-torony, az Amerika-fanok egy igazi zászlót is beszerezhetnek. A Hollandia-rajongóknak a tulipán lesz a jó választás, Anglia rajongói számára pedig elengedhetetlen a jellegzetes telefonfülke makettje. Egy ilyen közegben pedig tökéletesen mutat a lekaparható Föld térkép, amelynek segítségével megtervezheted a legközelebbi úti célodat, és minden hazaérkezést követően lekaparhatod az újabb meghódított ország területét.

Mi is lehetne jobb motiváció egy kalandor számára, mint egy kaparós térkép a falra? Ha pedig az utolsó országot is lekapartad, ideje valami egészen új dolgot felírni arra a bizonyos bakancslistára:)

Ha már sok helyet beutaztál, érdemes bekereteztetni. Legyen különleges a szobád ezzel világtérképpel! Praktikus és szép dísze lesz lakásodnak, vagy akár az irodádnak.

A kaparós világtérkp papírdobozos csomagolásban van.

Mérete: 88 cm x 52 cm

Cikkszám: bigyo-3245

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Kaparós térkép - ideális ajándék utazóknak, oszd meg a barátaiddal is:

0