Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

Hópehely Alakú Karácsonyi Héliumos Fólia Lufi, 68 cm

5 480 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Csitáry-Hock Tamás szavait idézném: „Van a hópehely… Könnyű, puha, egyedi, csodálatos. És fehér. Tisztán fehér, fehéren tiszta. És varázslatos. Mert varázsolni tud. Fehérré változtat mindent, elfed mindent, széppé teszi a csúnyát, még szebbé a szépet. Nem színes, nem változatos. Mégsem unalmas.…”

Satin Snowflake - Hópehely Alakú Karácsonyi Super Shape Fólia Lufi

Egy nagyszerű idézet a hópehelyről, mely azt hiszem, hogy mindent magába foglal, amit csak lehet. Szebben fogalmazni sem lehetne.

Hogy jön ez ide? Hát úgy, hogy egy hópehely héliumos fólia óriás lufi van előtted éppen a telefonod vagy laptopod képernyőjén, melyhez tökéletesen passzol ez a helyes kis idézet.

Ez a hópehely is éppolyan könnyű, egyedi, csodálatos és varázslatos, mint ahogyan az az idézetben is megtalálható.

Könnyű, hiszen a karácsonyi dekoráció hélium töltettel rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a hópelyhed a szobában „viszonylag szabadon” lengedezzen.

A „viszonylag szabadon” alatt pedig természetesen azt értem, hogy azért érdemes egy léggömbsúllyal kordában tartanod a mozgását, különben könnyen elvándorolhat a neki szánt helyéről a nagy karácsonyi sürgés-forgásban. Ehhez ajánlom az Ünnepek Áruháza léggömsúly kínálatát. A választékban találsz különböző színű, formájú és mintájú súlyt, csak győzd megtalálni a neked legjobban tetszőt.

Egyedi, hiszen ahogyan a neve is mutatja, egy óriás héliumos lufi a szóban forgó termék.

60 centiméter széles és 68 centiméter magas, pont ideális bármely szoba központi díszének. Bárhova is teszed, kiválóan fog mutatni, és a vendégeid egyszerűen imádni fogják, ha már igazi hópelyhet úgysem láthatnak. Na de, ne kiabáljuk azért ezt még el! Bármi megtörténhet még, ami az időjárást illeti.

Csodálatos és varázslatos, hiszen a fólia lufi egy gyönyörű hópelyhet formál meg.

Egy kék alapon fehér hópihe, mely egyszerűen tökéletes. Arról nem is beszélve, hogy ez nem fog elolvadni. Ha megfelelő körülmények között tartod, akkor akár hetekig is élvezheted a látványát. Csupán arra figyelj, hogy közvetlen napfénynek ne tedd ki, illetve a hidegtől is próbáld megóvni! Így meghosszabbíthatod a hópehely héliumos fólia óriás lufi élettartamát.

A hópihés lufidekor anyaga fólia. A fólia lufik egyesítik a nylon és az alumínium fólia kedvező tulajdonságait. Így kis pórusaikon keresztül bent tudják tartani a héliumot. Hosszú az élettartamuk. A legkülönfélébb méretűek és formájúak lehetnek.

Ha tehát egy igazán különleges és csodálatos dekorációt keresel, akkor ne is böngéssz tovább, hisz megtaláltad a legtökéletesebbet!

Illetve, természetesen nézelődhetsz még, de ezt semmiképp se hagyd itt! Tedd be a kosaradba, és pár nap múlva már élvezheted is a léggömb fantasztikus társaságát!

A lufit héliummal felfújva szállítjuk ki vagy személyesen is átveheted üzletünkben.

Mérete: 27 inch x 24 inch (68 cm x 60 cm).

Anyaga: fólia.

Cikkszám: n3830101

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 990.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Ha a rendelésed több csomagba fér csak bele, több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk.
Ha eléred az ingyenes szállítási költséget, akkor az első csomagod ingyenesen lesz kiszállítva. A további csomagokért azonban fizetned kell, ez alól kivétel, ha a további csomagok is elérik az ingyenes szállítási költség határt.
A pontos információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.

Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...