18 inch-es Hello Kitty Rainbow - Színes Vidám Fólia Lufi
18 inch-es Hello Kitty Rainbow - Színes Vidám Fólia Lufi

Hello Kitty Színes Vidám Héliumos Lufi, 46 cm

Raktáron!

2 180.- Ft

Szívet melengetően aranyos szivárvány Hello Kitty lufi mindennel, amit csak szeretsz. Van rajta szívecske, szivárvány, még több lufi és persze a cuki cicus.

18 inch-es Hello Kitty Rainbow - Színes Vidám Fólia Lufi

Kezdjük magával, Hello Kittyvel!

Nem egy egyszerű eset a lufin látható cica. Rengeteg álhír terjeng arról, hogy ki is ő valójában, honnan jött és mi volt a célja az alkotónak.

Annyit már most elárulhatunk, hogy ő nem csak egy cukiság, hanem egy világméretű üzleti siker, ami felfoghatatlan összegeket termel az anyacégnek.

Az ábrát Simizu Júko alkotta meg 1974-ben. Azért kapott angol nevet, mert akkoriban a brit kultúra elképesztő népszerűségnek örvendett a japán lányok körében.

Érdekesség, hogy a felkelő nap országában a „Haró Kitti” kiejtést használják inkább.

A márka a Sanrio nevű vállalat tulajdona. Éves bevételük felét a cicás termékek, köztük a Hello Kitty party kellékek adják.

Csak a Sanrio több mint 22 000 különböző Hello Kitty terméket forgalmaz. Ehhez jönnek még a licences, de más által gyártott produktumok és a hamisítványok. Egyes elemzések szerint világszerte több mint 800 000 féle Hello Kitty portéka van forgalomban.

Arról természetesen biztosíthatunk Benneteket, hogy az itt látható szivárvány Hello Kitty lufi licences, tehát teljesen jogtiszta. :)

És ha már a héliumos lufi…

A szivárvány Hello Kitty lufi zseniális party dekoráció és lányos ajándék lehet, de a szülinapi ötletek listáján is előkelő helyet foglal el.

Ha szülinapra

Amennyiben szülinapi köszöntő lesz belőle, mondunk néhány tippet, amivel szebbé teheted a partyt.

A számos lufik mindig hatalmas sikert aratnak, a fotós kiegészítő szettek is nagyot futnak manapság, na és egy extra tortagyertya is sokat dobhat a hangulaton.

És hol lehet héliumot venni hozzá?

Arra semmi szükséged nem lesz. ;) Ez a lufi – ha kéred – felfújt állapotban, dobozban érkezik hozzád, de természetesen személyesen is átveheted.

Imádod Hello Kitty-t? Van még néhány dolog a tarsolyunkban!

Bár webshopunk nem kifejezetten Hello Kitty webáruház, ide kattintva megtalálhatod az örökifjú japán cicussal kapcsolatos termékeinket. :)

A lufit héliummal felfújva szállítjuk ki vagy személyesen is átveheted üzletünkben.

Mérete: 18 inch (46 cm).

Anyaga: fólia.

Cikkszám: n2944401

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Hello Kitty Színes Vidám Héliumos Lufi, 46 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0