Halloween dekorációHalloween kellékekJelmez ötletek

Hélium Spray Palack - 1 db 46 cm-es Fólia Lufi Feltöltésére

4 690 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Hélium palack, mellyel mostmár otthon is felfújhatod a lufidat. A héliumos lufi fújás sokáig csak a vásári árusok sajátja volt, ma viszont ezt már akár otthonainkban is megtehetjük.
A hélium spray palack ideális választás, ha mi magunk töltenénk meg a kiválasztott fólia léggömbünket. Hagyományos, latex lufi felfújására nem alkalmas.

Na de mi az a hélium? Mitől száll a magasba a lufi? Mutatjuk is!

Ez a gáz az egyik legcsodásabb elem a földön. Hatalmas tömegeket tud megemelni, óriási léghajók szállnak a magasba segítségével. A csodából mi is részesülhetünk, hiszen bármikor összefuthatunk egy impozáns luficsokorral, amelyeket ez az anyag tart a magasban.

Néhány tény a héliumról

A hélium a periódusos rendszer második eleme a hidrogén után. A világegyetem második leggyakoribb eleme, de a Földön csak nyomokban fordul elő, a földgázból nyerjük ki. Felhasználják az atomfizikában és a kozmológiában, de valljuk be; leginkább két tulajdonságát ismerjük és kedveljük. Az egyik ebből természetesen az, hogy a magasba repíti a léggömböket, a másik pedig az, hogy belélegzés hatására elvékonyítja a hangunkat. Utóbbival érdemes vigyázni: bár jó szórakozás, a koncentrált hélium veszélyes lehet.

Vissza a lufikhoz!

Mivel ez a nemesgáz könnyebb a levegőnél, a felhajtóerő hatására megemeli a szemet gyönyörködtető léggömböket is.

Használata ennyiben nem merül ki: a búvárok által használt gázkeverékben, néhány atomreaktorban és védőgázként is alkalmazzák. Mi tagadás, igen sokoldalú.

A hélium spray palack nem csupán egy egyszerű henger tele valami nemesgázzal.

Ennek a segítségével kel életre például a ballagási lufi. Erre az alkalomra az Ünnepek Áruháza rengeteg 18 inch-es léggömböt kínál. Megtalálod köztük a bagoly és a diploma formájú változatokat, de graduate és congratulations feliratú fólia léggömbök is bőséggel akadnak a kínálatunkban.

Ezeket természetesen nálunk is meg tudod rendelni méghozzá felfújt állapotban, de ha magad szeretnéd megoldani a fújást, ám legyen! Az eldobható hélium palack hű segítőd lesz.

Amikor Pierre Janssen először észlelt héliumra utaló jelet, még nem is sejthette, hogy menyegzőket tehet szebbé ez az elem. A különböző esküvői kellékek közül a léggömbök emelkednek ki a legjobban – minden értelemben. A virágok, gyönyörű függő dekorációk, asztaldíszek és organza futók mellett a héliumos léggömbök igazi különlegességnek számítanak. Lepd meg az ifjú párt, tölts nekik egy gyönyörű lufit, aztán egy pohár pezsgőt!

Hogyan működik?

A hélium spray palack használata nem okozhat nehézséget. Csak távolítsd el a piros kupakot a tartály tetejéről, a csövet vezesd be a léggömb nyílásába, nyomd le a gombot, és kész a varázslat. Ugye, milyen egyszerű?

Neked is elszállítjuk

Ha valóban úgy döntöttél, hogy nem bízod ránk a léggömb felfújását, akkor a héliumos palack a legjobb választás számodra. Rendeld meg bátran tőlünk, hiszen nálunk nem kell hetekig várni a csomagra, a lufi bolt a GLS, a Pick Pack Pont segítségével gyorsan eljuttatja hozzád.

Hogy szeretnél fizetni?

Webáruházunkban Barion, PayPal, Simple és egyszerű bankkártyás utalással is fizethetsz, de ha nem kedveled az internetes vásárlást, akár utánvétes megoldást is választhatsz.

Személyesen szeretnéd átvenni?

A Smile lufishop áll rendelkezésedre! Itt mindig zseniális a hangulat, és eladóink mindenben segítenek, hogy a lehető legegyszerűbb legyen eligazodnod a léggömbök és party kellékek színes világában.

A hélium egyatomos, színtelen, szagtalan nemesgáz, kémiai reakcióba nem lép, nem éghető. A levegőnél sokkal könnyebb. Hő hatására tágul, hideg hatására összehúzódik a térfogata.

Zárt légtérben az oxigén kiszorításával fulladásveszély áll fenn, ezért belégzése tilos, fulladást okozhat!

Távolítsa el a piros kupakot a tartály tetejéről, a kupak alatt található kis csövet vezesse a léggömb szelepébe olyan mélyen, hogy kb. 1-2 cm lógjon csak ki belőle, és az ujjával szorítsa el a léggömb száját, (hogy a hélium ne tudjon kiszökni a cső mellett).Majd a kis szelepet rögzítse a tartályhoz, ezt követően pedig a léggömbből kilógó cső végét a szelephez. Tartsa lenyomva a szelepet, amíg a palack ki nem ürül, és a léggömb fel nem fújódik.

Cikkszám: s5412

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 10.000 Ft 1290 Ft
GLS futár 10.001 Ft - 15.000 Ft 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 990 Ft
15.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 320 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...