Hawaii Tropical Mintás Billentyűzet Matrica
54 % KEDVEZMÉNY
Bigyóshop ajánlásával
Hawaii Tropical Mintás Billentyűzet Matrica

Hawaii Tropical Mintás Billentyűzet Matrica

Raktáron!

54 % KEDVEZMÉNY
2 990.- Ft
1 390.- Ft

Dobd fel unalmas laptop billentyűzeted ezzel a vidám hawaii jellegű billentyűzet matricával! A rózsaszín betűk és a vidám tukán, flamingó és papagáj mintázat biztosan elnyeri majd tetszésedet.

Nagyjából a 80-as évek eleje óta tart a személyi számítógépek térhódítása. Az IDC (International Data Corporation) felmérése szerint csak nálunk, a közép-keleti régióban 13,7 millió darabot adtak el 2015-ben. Ez bizony nem kevés és bármennyire is törekednek a gyártók a folyamatos megújulásra és változatosságra, mégis azt érezzük, hogy szinte minden gép egyforma. Laptopok esetében ez a hatás csak fokozódik a még kisebb mozgástér miatt.

Persze ettől még nem kell lemondanunk az egyedi megjelenésről, számtalan eszköz áll rendelkezésünkre, hogy különlegessé varázsoljuk a számítógépünket. A billentyűzet matrica azért jó és kézenfekvő megoldás, mert a műveletet magunk is elvégezhetjük, a siker azonnali. Ha meguntuk, akkor sérülésmentesen eltávolítható, és más fajtára cserélhető, nem úgy, mint a festék.

A trópusi téma soha nem megy ki a divatból, vidám és színes. Megfelelő és színben passzoló háttérképpel kiegészítve rendkívül látványos hatást érhetünk el. PC és Mac gépekhez egyaránt használható, 7 különböző nyelvű billentyűzet kiosztáshoz tartalmaz karakterkészletet.

Biztosan vidámabbá varázsolja a számítógép előtti munkát. A Trópusi Billentyűzet Matrica csomagban a betűk színe rózsaszín, sárga háttérrel, valamint van benne még flamingó, tukán, papagáj és ananász is, hogy a fontosabb karaktereket is meg lehessen különböztetni.

Tökéletes meglepetés lehet azoknak a vidám és színes egyéniségeknek, akik munkájuk miatt folyamatosan a gép előtt görnyednek.

A Hawaii Tropical Mintás Billentyűzet Matrica Jellemzői:

  • A trópusokat megidéző vidám, színes klaviatúra matrica csomag.
  • A csomag 7 különböző nyelvű billentyűzet matricát tartalmaz: angol, amerikai, kanadai, német, olasz, francia, spanyol.

A billentyűzet matrica az angol, az amerikai, a kanadai, a francia, az olasz és a német laptop billenytűzethez használható fel, ugyanis ezen nyelvek betűit és számait tartalmazza.

Cikkszám: bigyo-3242

Akció! Érvényes: 2018-12-31 éjfélig vagy a készlet erejéig!

Limitált készlet. Már csak néhány darab van belőle!

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik a Hawaii Tropical Mintás Billentyűzet Matrica, oszd meg a barátaiddal is:

0