Halloween Figurák Lampion Függő Dekoráció, 3 db-os
Halloween Figurák Lampion Függő Dekoráció, 3 db-os

Halloween Figurák Lampion Függő Dekoráció, 3 db-os

elfogyott

1 790.- Ft

Milyen is egy ízig-vérig halloween dekoráció gyereknapra? Hát egyértelműen pókos, szellemes és tökös. Gyönyörű lampionok ezek, melyek még a kisgyerekes otthonokba is biztonsággal kifüggeszthetőek.

Egy igazi halloween party megszervezése elképesztő mennyiségű tervezést igényel. Szükségünk van jelmezekre, ételekre és dekorációra is, na meg egy halom csokira és cukorkára, nehogy csaljanak a szomszéd gyerekek. :)

A képen látható halloween dekor legjobb tulajdonsága, hogy olyan otthonokba is biztonsággal kihelyezhető, ahol kisgyerekek élnek, hiszen nem a szokásos horror kellékekről van szó.

A halloween tök, a kedves kis fehér szellem és a pókocska aranyosan mosolyognak mindenkire, aki csak betér hozzátok, ráadásul kiváló minőségű szobadekoráció, így akár jövőre is előveheted.

Cukiságuk ellenére meglepően nagyméretűek, így a függő dekoráció mindenki számára könnyen észrevehető, aki csak belép hozzátok.

Miért pont ezek a halloween figurák a lampion füzér látványelemei?

  • A szellem: A kísértetek már csak azért játszanak fontos szerepet a rengeteg halloween dekoráció világában, mert a másnap esedékes halottak napja az ünnep származási helyén, a Brit-szigeteken is a túlvilágról és a bolyongó lelkekről szól.
  • A pók: A halloween fontos része a félelem és a rettegés, és valljuk meg; a pókoktól sokan undorodnak. Persze nem ettől a kedves nyolclábútól, hiszen az itt látható party dekoráció mindhárom része mosolyog az emberekre.
  • A tök: Hát kell ezt magyarázni? A halloween díszek nagy része a gyönyörű, narancssárga zöldségre alapszik és az itt látható lampion dekoráció egyik legfontosabb része, és nem mellesleg remek party dekoráció.

De biztosan tudjuk, miért épp a TÖK a halloween figurák legismertebb darabja?

A válasz egészen prózai. A híres ír legenda szerint egy részeges kovács, Jack O’Lantern találkozott az ördöggel, akit elhívott egy italra, mielőtt a pokolba távoznak. Jack azonban nem kívánt az ördöggel tartani a mélybe, ezért megkérte az ördögöt, hogy válasszon egy almát a fáról. Mikor az ördög felmászott, Jack egy keresztet rajzolt a kéregbe, az ördög pedig emiatt nem mert lejönni. A részeges kovács ekkor azt mondta neki, hogy akkor engedi le, ha gondoskodik róla, hogy soha ne kerüljön a pokolba, s az egyezség megköttetett. Jack azonban halálakor a menny és a pokol között rekedt, hiszen fel nem mehetett a gaztettei miatt, lent pedig nagyon haragudott rá az ördög. Jack annyit kért hát az ördögtől, hogy adjon neki egy kis fényt, mire egy örökké izzó fadarabot kapott. O’Lantern kivájt egy takarmányrépát, és lámpást készített belőle, azóta ennek fényében keresi a megnyugvást.

Akkor miért nem répa halloween figurák díszelegnek az otthonok előtt. Nem furcsa ez egy kicsit?

Valóban. A tök már Amerikából jött, ott váltotta fel a répát, hiszen a kontinensen őshonos, sokkal látványosabb és könnyebben faragható.

És ha már tökfaragás: Ide kattintva találsz 15 hiperszuper sablont – teljesen ingyen.

Szeretnéd, ha a Te lámpásod tökéletes party dekoráció legyen, s beragyogja az éjszakát? Rendben, a profi tökfaragó szettet itt találod.

Vidám Halloween dekoráció.

A csomag 3 db függő dekorációt tartalmaz: 1 db tök, 1 db szellem és 1 db pók.

Anyaga: méhsejtpapír.

Cikkszám: a248218-55

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Halloween Figurák Lampion Függő Dekoráció, 3 db-os, oszd meg a barátaiddal is:

0