Gesztenyebarna Hosszú Hullámos Szupersztár Paróka
Gesztenyebarna Hosszú Hullámos Szupersztár Paróka

Gesztenyebarna Hosszú Hullámos Szupersztár Női Paróka

Raktáron!

7 290.- Ft

Egy izgalmas egyéniségű, átváltozni képes nő visel ilyen, vagy ehhez hasonló parókát. Olyan sztárok és híres dívák bőrébe bújhatsz általa, aki csak lenni szeretnél. Gyönyörű gesztenyebarna színe tökéletes választás lehet bármelyik buliban.

Gesztenyebarna Hosszú Hullámos Szupersztár Paróka

A farsangi buliszezon kellős közepén nagy segítség lehet egy tökéletesen megalkotott hullámos, gesztenyebarna színű frizura, ami merő ellentéte annak, amit nap, mint nap viselünk magunkon. Bár party parókának készült ez a barna hullámos paróka, ha vigyázunk rá, akkor sokáig társunk lehet, nem csak és kizárólag a farsangi bulikon, hanem később is, akár halloweenkor, vagy más jellegű átváltozós megjelenések alkalmával. Sok alkalom van még, amikor másnak kell lennünk, mint amik amúgy is vagyunk.

Egy nőnek viszonylag könnyebb dolga van, ha egy híres sztárnak szeretne öltözni, mert nem kell maszk vagy álarc az átváltozásához, elég csak egy nagyon jól megkomponált smink és egy remekbe szabott hajkorona.

A frizurához mi is tudunk egy jó tippet: ami a paróka viselése. Egyszerű megoldás mégis merőben más megjelenést kölcsönöz viselőjének, mint amihez a környezete hozzá van szokva.

Hasznos tippek a barna hullámos paróka használata előtt:

  • ha kivettük a dobozból, használat előtt borzoljuk meg egy kicsit, hogy dúsabbnak tűnjön
  • ha kivesszük a dobozból, és úgy látjuk, hogy nem teljesen áll úgy, mint ahogyan állnia kell, érdemes néhány napra ráhúzni egy nagyobb befőttes üvegre, hogy kirúgja magát, és elveszítse doboz formáját.
  • mivel party paróka, vagyis műanyagból készült, nem lehet hő kezelni, mert megolvad, inkább lakkozzuk, zselézzük, hogy a kívánt tartást biztosítani tudjuk
  • nagyon óvatosan mosni lehet, de ne várjunk tőle olyan hatást, mint egy igazi hajnál, hiszen a műanyag szálak összekuszálódhatnak mosás közben

Nagyon egyszerű, mert nem szükséges hajhosszabbítás, sem pedig csatos póthaj viselése. Egyszerűen érdemes böngészni a jelmezbolt kínálatában, ahol szebbnél szebb parókák közül lehet válogatni, és esetleg ha szerencsénk van, akkor farsangi jelmezek felnőtteknek témában talán még jelmezt is sikerül hozzá találni.

A barna hullámos paróka tökéletes lehet színésznők megformálásához, hiszen eléggé népszerű hajviseletről beszélünk, így biztosan lesz olyan, aki erre szeretné majd használni.

Nincs ráírva, hogy csak nők viselhetik. Ezért mi tökéletesen el tudjuk képzelni, hogy egy-egy férfi rock sztár is hordott hasonló hajszerkezetet magán. Így minden további nélkül használhatják férfiak is, csak úgy, mint a nők.

Legyünk bátrak, viseljük, amit csak szeretnénk, mert így érezhetjük magunkat tökéletesen.

A szupersztár paróka igazi világsztárok külsejét kölcsönzi neked.

Mérete: felnőtt, egy méretben.

Anyaga: műszál.

A dúsabb hatás érdekében óvatosan rázd meg a parókát mielőtt felveszed.

Cikkszám: y42287

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Gesztenyebarna Hosszú Hullámos Szupersztár Női Paróka, oszd meg a barátaiddal is:

0