Fekete Kontaktlencse - 1 napos
Fekete Kontaktlencse - 1 napos

Fekete Kontaktlencse - 1 napos

elfogyott

6 990.- Ft

És igen, a borzongató hatást még mindig lehet fokozni! Ha szereted váltogatni a szemed színét, a feketét ne hagyd ki a sorból!

És igen, a borzongató hatást még mindig lehet fokozni! Ahány ház annyi szokás, ahány ember annyiféle kontaktlencse! Ma már nem titok, hogy megváltoztathatjuk a szemünk színét.

Egy bulira, egy vakációhoz, vagy csak pusztán a vicc kedvéért, eredeti ötlet új, adott esetben őrült mintás kontaktlencsét behelyezni.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Kérjük, olvassa el figyelmesen, biztosítva, hogy teljesen tisztában legyen a tudnivalókkal

Kérjük, hogy új kontaktlencséje használata előtt mindenképpen olvassa el az összes itt található utasítást. A következő utasítások betartásával a legjobbat hozhatja ki új megjelenéséből.

Előkészület a használatra

Az előkészület elengedhetetlen része a higiénia. A kontaktlencse érintése előtt mindig alaposan mossa és szárítsa meg a kezét. Igyekezzen mindent eltávolítani a kezéről, mely szennyeződést vagy károsodást okozhat a lencsének.

Az első használat előtt legalább 2 órán át áztassa a kontaktlencséket egy, a célra alkalmas, puha kontaktlencséhez készült multifunkciós oldatban.

A lencsék behelyezése

Az első használat előtt győződjön meg róla, hogy a kontaktlencsék áztatása már megtörtént. Igyekezzen begyakorolni, hogy először a jobb lencsét teszi be, továbbá mindig tegyen különbséget a jobb és a bal oldali lencse között. Helyezzen egy kontaktlencsét a mutatóujja begyére, és ellenőrizze, hogy a lencse tiszta és nincs kifordítva (azaz megtartja természetes ívelt formáját).

A bal keze mutatóujja és középső ujja segítségével emelje kissé fel a felső szemhéját, és közben a jobb keze középső ujjával tartsa a helyén az alsó szemhéját.

Miközben egyenesen előre néz a tükörbe, lassan és finoman helyezze a mutatóujján található kontaktlencsét a szemébe. Óvatosan engedje el a szemhéját, és pislogjon egyet. Ha a kontaktlencse nincs pontosan középen, a szemhéj finom masszírozásával a helyére igazíthatja. Ha meggyőződött arról, hogy a lencsét megfelelően helyezte be, ismételje meg az eljárást a másik szemével is.

A lencsék eltávolítása

Alaposan mossa és szárítsa meg a kezét.

Nézzen felfelé, és tartsa a helyén az alsószemhéját jobb keze középső ujjával. Helyezze azonos keze mutató- és hüvelykujját a lencse egymással ellentétes szélére, és lassan csúsztassa a lencsét a szemfehérje irányába. Óvatosan csippentse össze és vegye ki a lencsét a szeméből, de ügyeljen arra, hogy ne csippentse össze túl erősen. Ismételje meg az eljárást a másik szemével is.

 Viselési útmutató

A kontaktlencse csak alkalmankénti használatra készült.

Ha hosszabb ideig vagy minden nap szeretné viselni, konzultáljon szemorvosával. Szemorvosa pontosan meg tudja határozni a viselés ajánlott gyakoriságát.

Javasoljuk, hogy az első napon csupán 4 órán át viselje a lencséket, majd a viselési időt naponta  2 órával növelheti, míg el nem éri az optimális viselési időtartamot. Ha néhány napig nem viselte a lencsét, ismét a fentebbi, első használatra vonatkozó utasításokat kövesse.

A lencsét mindig öblítse le a használat előtt és után, puha kontaktlencséhez készült multifunkciós oldattal.

Két használat között mindig frissen kitöltött, puha kontaktlencséhez készült multifunkciós oldatban tárolja a kontaktlencsét, ás ügyeljen arra, hogy ne károsítsa vagy karcolja meg a kontaktlencsét, bármely lencsevédő tokba is helyezi. Ha nem használja a kontaktlencsét túl gyakran, ne feledje rendszeres időközönként az oldatot friss oldatra cserélni, továbbá a lencsetároláshoz használt védőtokot naponta tisztítani.

Ezt a kontaktlencsét meghatározott számú napig viselheti (lásd a külső címkét), és a felbontást követően mindenképpen selejtezze ki a lencsét, függetlenül attól, hogy addig összesen hányszor viselte.

Az ön biztonsága érdekében

NE használja a lencsét látható sérülés esetén. NE engedje, hogy más viselje az ön lencséjét, és ne viselje más kontaktlencséjét sem.

Ügyeljen arra, hogy a hajspray vagy más, kozmetikai szórófejes termék NE kerüljön a lencsékre.

NE végezzen vízisportot lencsehasználat esetén.

NE használja a kontaktlencsét, ha a szemét érintő gyógyszeres kezelés alatt áll.

NE használjon csapvizet, nyálat vagy háztartási tisztítószereket a kontaktlencse tisztítására vagy benedvesítésére, illetve NE juttasson ilyen folyadékot annak védőtokjába sem.

MINGIG vegye ki a kontaktlencsét lefekvés előtt.

MINDIG sminkelés előtt helyezze be a kontaktlencsét.

MINDIG vegye ki a kontaktlencsét a szeméből a smink lemosása előtt.

MINDIG vegye ki a kontaktlencsét, ha a szeme bepirosodik, vagy kellemetlenséget, fájdalmat érez. Ilyen esetben mindig forduljon szemorvoshoz.

Fontos tudnivalók

Ne feledje, hogy a kontaktlencse nem látásjavítási célokat, hanem kizárólag a szem színének optikai megváltoztatására szolgál.

Ha az alábbi tünetek bármelyike fennáll, SEMMIKÉPPEN NE viseljen kontaktlencsét:

Szaruhártya-sorvadás, szaruhártyafekély

Szaruhártya-gyulladások, szarusodás, íriszgyulladás

Allergiás szemtünetek

Bármilyen korábban is fennálló szemtünet.

Kérdéseivel forduljon szemorvoshoz.

A kontaktlencse csak normális egészséges szemen használható. Ha nem biztos abban, hogy e kontaktlencséket használhatja, akkor konzultáljon szemorvossal.

Használat és viseléshez kapcsolódó gondozás

Javasoljuk, hogy keresse fel szemorvosát, aki gyakorlati tanácsokat tud adni önnek a kontaktlencse viselésével és eltávolításával kapcsolatban.

Ha bármilyen kellemetlenséget, könnyezést, pirosodást vagy látásmódosulást tapasztal, vegye ki azonnal a kontaktlencsét és keressen fel szemorvost.

A jelen útmutatóban talált információkkal kapcsolatos további kérdéseivel forduljon szemorvoshoz.

Sárga színű, macskaszem mintás kontaktlencse, bármilyen színű szemen érvényesül.

A szett tartalma: 1 pár steril kontaktlencse tároló folyadékban.

A vásárlás előtt a Termékismertető-re kattintva olvasd el a lencsék behelyezésével, tisztításával és tárolásával kapcsolatos információkat, ennek hiányából eredő problémákért felelősséget nem vállalunk.

Cikkszám: y23649

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Fekete Kontaktlencse - 1 napos, oszd meg a barátaiddal is:

0

További termékek a Horror Kiegészítők kategóriában