Fejbe Állított Fűrész Fejpánton
Fejbe Állított Fűrész Fejpánton

Fejbe Állított Fűrész Fejpánton

Raktáron!

1 190.- Ft

A fűrész fejpánt egy olyan kiegészítő, ami rengeteg lehetőséget ad az embernek, hogy minek öltözzön be Halloween vagy farsang idején. A hölgyek és az urak is bátran sminkelhetnek és öltözhetnek mellé, hiszen ezzel a kiegészítővel a variációk száma a végtelenhez közelít. :)

A horrorfilmek bűvöletében

A horror fanok aztán tudják, hogy minek kell beöltözni. Ők azok, akiknek a halloween kiegészítők megtalálása gyerekjáték, és akiknek az ijesztő jelmez ötletek csuklóból jönnek.

Úristen! A fejembe állt egy fűrész!

Na, azért nem teljesen. Inkább a fűrész fejpánt aprócska „tüskéi” ragadtak meg a hajadban. Viszont aki először meglát, az simán el fogja hinni, hogy óriási katasztrófa történt, és a sürgősségin a helyed. Egészen élethű, ráadásul a fej közelében elhelyezett „vérfoltok” is csak erősítik ezt a hatást a gyanútlan szemlélőben. Hát nem hatalmas? Hát DE.

A fűrész hajpánt felhasználási módjai – legalábbis az eddigi vásárlói visszajelzések szerint

Lali, a zombi

„A Halloween mindig is közel állt hozzám, a horror jelmezek közül gyakorlatilag nincs olyan, amit még ne próbáltam volna ki. Ebben az évben zombi szerettem volna lenni, ezért zombi kellékek után néztem. Vettem gézt, különböző sebeket és művért is személyesen nálatok, de amikor megláttam a fűrészt, tudtam, hogy ez lesz a szett legjobb része. Ezt is dicsérték a legtöbben. Szóval, köszi.”

Tomi, Trump akart lenni, aztán egyszer csak…

„Kinéztem, és tudtam, mit akarok. A Trump jelmezmaszk mellett tettem le a voksomat, de akkor elkezdtem böngészni a weboldalatokon, és egyszer csak szembe jött velem a fejbe állított fűrész. Betettem a kosárba, elvégre Donald Trumpnak bárki beöltözhet. Így aztán fura merénylet áldozata lett az amcsi elnök. Mondd, hogy nem vicces!”

Alíz, aki zombi apácának öltözött

„Már nagyon régen kinéztem magamnak a halloween jelmez kiegészítők között, amit szerettem volna. Ez pedig a fűrész fejpánt volt. Igen ám, de önmagában ez még semmi, szóval kerestem hozzá egy ütős jelmezt. A zombi apáca gyorsan szemet szúrt, és szerintem remekül lehet a kettőt kombinálni. Imádtam.”

Igazán rémisztő kiegészítő Halloweenre, farsangra vagy horror partira.

A termék mérete: 36 cm (felnőtt, egy méretben).

Anyaga: műanyag.

Cikkszám: f23697

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Fejbe Állított Fűrész Fejpánton, oszd meg a barátaiddal is:

0