Fehér Zombi Kontaktlencse - 1 napos
Fehér Zombi Kontaktlencse - 1 napos

Fehér Zombi Kontaktlencse - 1 Napos Party Kontaktlencse

Raktáron!

6 990.- Ft

Hiába tökéletes a zombi jelmezed, olyan érzésed van, mintha hiányozna valami? A jó hírünk az, hogy mi tudjuk, mi ez a dolog. A megoldás a party kontaktlencse! Elképesztő tekintetet kölcsönöz neked, ráadásul a használata egyszerű, és nem zavar a bulizásban.

Fehér Zombi Kontaktlencse - 1 napos

Vérfagyasztó zombi kontaktlencse igazi élőhalottaknak

Ez a halloween kontaktlencse remekül áll zombi jelmezhez farsangon vagy halloween bulin, de ráhozhatod a frászt a barátaidra valamelyik szülinapi bulin vagy házibuliban is, ha beteszed a szemedbe. A zombis kontaktlencse használatától nem kell félned – ennél már csak a lencserendelés lesz egyszerűbb…

A fehér party kontaktlencse határtalan lehetőségeket rejt

Gyakorlatilag bármilyen jelmezhez felveheted, hiszen a tekinteted mindenképpen hátborzongató lesz ennek segítségével. Akár zombinak, akár vámpírnak vagy macskának öltözöl, mind tökéletes party jelmezek felnőtteknek ilyen bulira. Hidd el, bármilyen öltözéket is találsz ki, ha ilyen, nem mindennapi szemszín társul hozzá, mindenki neked fog gratulálni! A halloween ötletekhez elég egy szuper zombi smink vagy halloweenes maszk, hiszen a különleges lencsékkel kiegészítve rögtön hátborzongató hatást keltesz majd.

Milyen zombi arcfestést érdemes készíteni?

Először is fesd hófehérre az egész arcodat! A szemeid köré jöhetnek a fekete karikák, ehhez elég, ha szemceruzát használsz, de előveheted a fekete festéket is. Vörös színnel készíthetsz a szád köré véres foltokat és sebeket, a homlokodra rajzolhatsz vastag, piros és kék ereket vagy foszladozó sebhelyeket, de keltheted az „összevarrt száj” érzését is. Ha ennél is tovább mennél, akár a csontjaidat is megfestheted az arcodon, ehhez viszont már szükség lesz némi kézügyességre. Érdemes előtte kipróbálnod a sminkelést, mert ha még soha nem csináltál ilyet, nem fog egyből tökéletesre sikerülni. De ha gyakorolsz és belejössz, legközelebb mindenki nálad áll sorba, hogy készítsd el a zombi sminkjét.

Ha nagyon nem megy a dolog, még mindig beszerezhetsz valamilyen halloween maszkot, így megmentheted az estédet.

Ha belejöttél a festésbe és az öltözésbe, akkor tarthattok tematikus partyt is. Képzelj csak el egy csomó embert, akik a sötétben buliznak és mindegyiküknek zombi tekintete van! Ugye jól hangzik?

A kontaktlencse behelyezése

Fontos, a lencse behelyezése előtt alaposan olvasd el a használati útmutatót! A kontaktlencse használata egyébként nagyon egyszerű.

  1. Alaposan mosd és szárítsd meg a kezeidet, így biztosíthatod a higiéniát.
  2. Figyelj oda, a jobb és a bal oldali lencsék különbözően vannak jelölve.
  3. Tedd a lencsét a mutatóujjad hegyére, úgy, hogy kis tálkát formáljon, a másik kezeddel emeld meg a felső szemhéjadat és tartsd a helyén az alsó szemhéjadat. Jól szorítsd le a pillákat, mert ahogy közelítesz a szemedhez, reflex-szerűen pislogni akarsz majd – ezt kell megakadályoznod a szemhéjak „kifeszítésével.”
  4. Nézz egyenesen a tükörbe, így jól láthatod, mit csinálsz!
  5. Óvatosan helyezd be a lencsét és pislogj párat! A legtöbb esetben magától a helyére úszik.
  6. Ha úgy érzed, nincs a helyén, akkor finoman masszírozd a szemhéjadat, hogy a helyére csússzon.
  7. Most pedig jöhet a másik szemed is!

Ha soha nem volt még kontaktlencséd, lehet, hogy nem sikerül elsőre, de ne aggódj, gyorsan belejössz! Praktikus még az arcfestés előtt behelyezni a kontaktlencséket, mert ha nincs nagy rutinod, akkor könnyen elkenheted a kész sminket.

Ez dioptria nélküli lencse kizárólag dekorációs célokra készült, nincsen semmilyen látásjavító hatása. Ha úgy érzed, pár perccel a behelyezés után még mindig kényelmetlen, szúr, ha bevörösödik a szemed, vagy bármi kellemetlenséget érzel, akkor azonnal távolítsd el!

Hogy zajlik a kontaktlencse kivétele?

Alapos kézmosás után állj a tükör elé, nézz felfelé, majd az egyik kezeddel tartsd a helyén az alsó szemhéjadat. A másik kezeddel csúsztasd finoman a kontaktlencsét a szemfehérje irányába, majd óvatosan csípd össze és vedd ki a szemedből. Ilyen egyszerű a használata!

Ez a zombi kontaktlencse úgynevezett egynapos lencse, vagyis nem újrafelhasználható: a buli végén távolítsd el és dobd a kukába:)

Fehér színű kontaktlencse, bármilyen színű szemen érvényesül.

A szett tartalma: 1 pár steril kontaktlencse tároló folyadékban.

Cikkszám: y23655

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik a Fehér zombi kontaktlencse –1 napos vérfagyasztó party kontaktlencse, oszd meg a barátaiddal is:

0