Fehér Szellem Parti Pinata Játék Halloween-re
Fehér Szellem Parti Pinata Játék Halloween-re

Fehér Szellem Parti Pinata Játék Halloween-re

Raktáron!

11 890.- Ft

A szellem parti pinata játék halloweenre telitalálat, ha azt szeretnéd, hogy a halloween dekoráció egyben egy mókás játékelem is legyen a bulin. És ettől a félősebbek sem fognak megijedni. Hiszen a mi szellemünknek annyira bájos a mosolya, hogy a legijedősebbeknek is egyből belopja magát a szívébe.

De kezdjük ott, hogy mi is az a pinata?

A pinata egy mexikói játék, legtöbbször édességgel, például cukorral töltött állatfigura (de az édességen kívül más apró tárgyakkal, játékokkal is megtölthető), mely mára már igen nagy népszerűségnek örvend a gyerek party kellékek között nemcsak Mexikóban, hanem szinte az egész világon. Hazánkban is egyre többen ismerik, keresik és használják.

Hogyan írjuk, hogyan ejtsük?

Ennek is utánanéztünk, mert igen sokféle változat létezik, mind szóban, mind írásban. A legérdekesebb változat a pinyatta volt, egész pontosan találtunk ilyet, hogy pinyatta shop.J Ez nekünk nagyon megtetszett, így jól megjegyeztük magunknak. De a hivatalos írásmód a „pinata”, és ejteni pedig így ejtsd: „pinyáta”.

 

Mire is jó a pinata játék?

A halloween pinata – vagy ahogy ejtjük: halloween pinyáta- a halloween kellékek legmókásabbika. Ez a pinata játék halloweenre egyben bájos és játékos halloween szellem dekoráció, így azok számára is élmény lesz majd a vele való találkozás, akik nem szeretik a rémisztő dolgokat.

Ez a halloween szellem dekoráció egy papírmasé figura, melyet általában édességgel vagy apró játékokkal, esetleg kisebb ajándéktárgyakkal töltenek meg, és egy színes bot segítségével – bekötött szemmel – addig kell ütögetni, amíg a belsejében elrejtett sok kincs ki nem hullik belőle. Ilyenkor a gyerekek – vagy akár a felnőttek is – gyorsan odaszaladnak, és indulhat a verseny, hogy ki tud több édességet, játékot begyűjteni a földre hullott zsákmányból.

 

Milyen alkalmakra ajánljuk?

A pinata játék halloweenre is remek választás, de a legnépszerűbbek és legelterjedtebb a használatuk a szülinapi zsúrokon. Viszont ha a következő halloween-kor szeretnél valami különlegeset nyújtani a vendégeid számára, akkor azt tanácsoljuk, hogy vesd be ezt a nagyon cuki halloween pinata-t :)

Dobd fel a bulit egy ilyen szellemes pinatával.

Mérete: 55 cm magas és 46 cm széles.

Anyaga: papír.

Cikkszám: aP19720

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Fehér Szellem Parti Pinata Játék Halloween-re, oszd meg a barátaiddal is:

0