Halloween DekorációSzülinapi luficsokorLánybúcsú

Farkasember Maszk

11 990 Ft
6 990 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Szürke színű gumi álarc, ijesztő vicsorral. Őszes szőrös fejrésszel.

A farkasember legendája az emberiség egyik legősibb és legismertebb mítosza. A farkasemberekről, vagy más szóval a vérfarkasról szóló történeteknek megannyi változatával találkozhattunk már. Legyen szó akár azon fajtájával, aki teliholdkor változik át, és mindenkire veszélyes, hiszen állati ösztöne kerekedik felül rajta, vagy legyen szó olyan farkasemberről, amely a mai tinédzserek körében terjedt el, mint az Alkonyat című film - és könyv sorozatból ismert Jakob, vagy a legújabb filmsorozat, a Teen Wolf ? Farkasbőrben című sorozat szereplői, akik uraik önmaguknak és szerelmesek, romantikusak, csak is a jóra törekszenek.

Egy dolgot biztosan állíthatunk a farkasemberről, hogy legyen akár veszélyes, akár nem mindenki által ismert, ezt a különleges teremtményt valamilyen módon mindenki szereti. Ezért egy jó halloween partin biztos sikert lehet aratni ezzel az igazán ijesztő farkasember maszkkal.Bár nincs semmi konkrét bizonyíték arra, hogy a vérfarkasok léteznének, mi itt a Bigyó Shopban nagyon is hiszünk bennük és szeretjük őket, legyenek akár ággáz fenevadak, vagy szerelmes farkasok.

Így idén halloween-kor öltözz be vérfarkasnak/farkasembernek, és érezd jól magad a halloween partin. Hiszen lehetsz gonosz vérszomjas farkasember is, de lehetsz a mai lányok nagy kedvence, a romantikus vérfarkas is:)?.

A Farkasember Maszk Jellemzői:

  • Halloween és horror partira félelmetes farkasember maszk.
  • Farkasembert megidéző szürke színű gumi álarc, ijesztő vicsorral és őszes szőrös fejrésszel. A maszk a teljes fejet fedi (alulról lehet belebújni).
  • Mérete: felnőtt. Egy méretben.
  • Anyaga: gumi + műszál.

Mérete: felnőtt. Egy méretben.

Anyaga: gumi + műszál.

Cikkszám: y24130

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 10.000 Ft 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 740 Ft
10.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 300 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!