Toll Boa 80 gramm - Deluxe Ezüst
Toll Boa 80 gramm - Deluxe Ezüst

Toll Boa 80 gramm - Deluxe Ezüst

elfogyott

3 990.- Ft

Kimondottan elegáns és szépséges színű ez az ezüst toll boa, amely remekül mutat egy Gatsby stílusú partyn, ahol a hölgyek előszeretettel viselnek boát a kis feketéjük mellé. De miért is ne tennék, hiszen elegáns megjelenést kölcsönöz mindenkinek, aki csak magára veszi.

Szeretjük, hogy manapság minden bulinak tematikát adunk, valamilyen téma köré csoportosítjuk a partit.  Így biztosan nem lesz unalmas egyik sem. A beöltözős alkalmak, mint amilyen a farsangi mulatság is, vagy mondjuk a halloween, okot ad arra, hogy kicsit mások legyünk, mint amilyenek, amúgy lenni szoktunk. 

Ha már egy igazán sikkes, Gatsby stílusú partyban gondolkodsz, akkor felejtsd el, hogy létezik toll kalapdísz, hiszen neked nem arra van szükséged, hanem egy swing jelmez az, ami kell. Ha van a közelben toll boa bolt, akkor nagyon szuper dolgod van, mert viszonylag egyszerű lesz hozzájutni, mondjuk egy ilyen ezüst toll boa darabhoz, de mi van akkor, ha nincs ekkora szerencséd?

No, ekkor jövünk mi a képbe, és egy pihe boa darabkához juttatunk téged, hogy teljes legyen a gatsby női ruha, amit magadra szeretnél húzni. Az ötletes felnőtt jelmezek nálunk mind-mind megtalálhatóak, biztosan tudunk adni valamit neked, amivel eléred a kívánt összhatást. Egy lánc, egy kesztyű, bármi, ami a filmes farsangi jelmezek világát idézi.

Az ezüst toll boa tulajdonságai:

  • hossza: 180 cm
  • anyaga: természetes toll (mivel csak party kellék, ezért kissé hullajthatja a tollpihéket)
  • ragyogóan fényes ezüstszínű, sűrű toll boa

Azok az ötletek farsangra, amit Ti találtok ki, biztosan egyediek lesznek, ezért érdemes másként is szemlélni az adott terméket, nem csak annak, ami. Szerintünk rengeteg dologra használható még a toll boa, de ha kicsit is kreatív vagy, akkor ezek neked is eszedbe fognak jutni! Például aboát használhatjuk romantikus dekorációnak a buli helyszínén. Lehet egy csábító kiegészítő estére, ha a párodat újra meg akarod hódítani, de akár kislányodnak is készíthetsz belőle egy ezüst madárka jelmezt.

Mire használható még az ezüst, dekoratív toll boa?

  • készíthetünk belőle hattyú jelmezt
  • angyalszárny is lehet belőle
  • legyező is lehet, egy elegáns kisasszonyka kellékeként, vagy akár mi magunk is lehetünk egy nagy legyező
  • készülhet belőle versenytáncos ruha
  • vagy akár öltözhetünk a szezám utca kis lakóinak is

Se szeri, se száma azoknak a lehetőségeknek, amelyek alkalmazásával különlegessé varázsolható a megjelenésünk, épp csak egy kis kreativitás szükségeltetik hozzá, valamint jó képzelőerő, hiszen ha el tudod képzelni, akkor bizony meg is tudod valósítani!

Tollból készített, különleges és ünnepi kompozíciókban mutat jól, de kirakati dekorációként, ajtódíszként is alkalmazható.

Ezüst színű, sűrű, tollas boa.

Mérete: 180 cm.

Anyaga: toll.

Cikkszám: y45196

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az Ezüst Toll Boa 80 gramm - Deluxe, oszd meg a barátaiddal is:

0