Ezüst Csillogó - Glitteres Kerek Fólia Parti Konfetti - 63 gramm
Ezüst Csillogó - Glitteres Kerek Fólia Parti Konfetti - 63 gramm

Ezüst Csillogó - Glitteres Kerek Fólia Parti Konfetti - 63 gramm

Raktáron!

1 690.- Ft

Bámulatosan szép, fényes party konfetti csomag, amellyel hozzáadhatsz egy hatalmas adag ragyogást a dekorációhoz. Izgalmas és csillogós, ahogy szereted.

Hogyan gondolkodtunk tíz évvel ezelőtt a konfettiről?

Megkérdeztük az Ünnepek Áruháza csapatának tagjait, és nem lepődtünk meg.

Fecó: „Idegesítő apró papírfecni, amit 20 év múlva is takaríthatsz. Bemegy az ágy mögé, a parketta legkisebb réseibe, a szőnyeg alá, és valóban; évek múltán is találsz konfetti darabokat minden felé. Távozz, Sátán!”

Zsolt: „Az unokatestvéreim idegesítettek vele gyerekkoromban. Rám öntötték zacskószámra szilveszterkor. 10-12 éves lehettem, amikor ez megtörtént, de ugyanaz volt, amit Fecó mondott, csak itt nem a lakással, hanem velem. Napokkal később is találtam a hajamban – naponta mostam és mosom – a ruhámban, na meg a cipőmben. A cipőmben jó sokáig. A konfetti ágyú látványos dologként volt elkönyvelve nálam már akkor is, de hasonló tulajdonságai vannak. Igen, azzal is rám lőttek, pedig iszonyú veszélyes.”

Feri (Fecó és Feri különböző személyek): „Pepitában ugyanaz, amit a srácok elmondtak. 10 éve ki nem állhattam. Volt a közelünkben egy dekor bolt, a mama vett folyton konfettit a szülinapokra vagy farsangi dekoráció gyanánt. Egyszer vagy fél zacskónyi ment rá a tortámra, én voltam az ünnepelt. Nem lettem boldogabb.”

Hogyan látjátok a konfettit azóta, amióta partykellékekkel dolgoztok?

Fecó: „Az én titkos favoritom a partykellékek világában a héliumos lufi, no meg az esküvői dekoráció, pedig nem készülök nősülni. A konfettit ma már a dekoráció teljes jogú elemének tekintem. Rendkívül sokoldalú dekoráció, amit betehetsz egy tálba vagy szétszórhatsz az asztalon. A focicsapatom záró vacsorájára is vittem labda mintájú konfettit, imádták a fiúk. Az itt látható fényes party konfetti arany és ezüstszínű lufikkal nagyon jól mutatna.”

Profi tipp Fecótól: ha az asztalon szórsz szét dekor konfettit, érdemes inkább terítőre. Csak megfogjátok a négy sarkát, és mehet is vissza a zacsiba. :)

Zsolt: „Nálunk a konfetti az otthoni dekor részévé vált, a feleségem a szalvéta színeivel szokta kombinálni. Szilveszterkor pénz konfetti, ez egyértelmű. Ez a fényes party konfetti nálam az esküvői kellékek kategóriájába tartozik. Csillog és villog, ahogy annak a nagy napon lennie kell.”

Feri (még mindig különböző személyek): „Egy party kellék bolt munkatársaként igenis muszáj mennem a trendekkel. A dekorációs célra használható konfettik hullámával ez ellenkezőleg volt: magával rántott. Na, jó, nem engem. A feleségemet. Ő is zseniálisan kombinálja a színeket. Imádja. A konfetti mai szemmel egy olyan dísz, amivel rendkívül egyszerű dolgozni. Ennek ellenére pillanatok alatt látványos eredményeket érhetünk el.”

Mi lesz a zacsiban, ha megrendeled?

63 grammnyi ezüstszínű konfetti, de nem akármilyen!

  • Egy része fényes, tükörsima, visszatükrözi a rávetülő fényt.
  • A másik része szemcsés, szikrázó hatást kelt, ha rávilágítunk.

Mindkettő imádni való!

A csomag 63 gramm kerek konfettit tartalmaz. A csomagban vegyesen található fényes ezüst színű konfetti és csillogó glitteres konfetti is.

A konfettik pontosabb méretét tekintve: 2 cm nagyságúak.

Anyaga: fényes fólia.

Cikkszám: a360220-18

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az Ezüst Csillogó - Glitteres Kerek Fólia Parti Konfetti - 63 gramm, oszd meg a barátaiddal is:

0