Karácsonyi DekorációJátékokKarácsonyi Ajándék

Death Trooper Utazóbögre, 1 db

5 490 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
A Death Trooper különítmény egy speciális rohamosztag csapat. Akik a birodalmi flottán belül a hírszerzés kötelékéhez tartoznak. Ez a halálosztagos csapat védelmezi Orson Krennic-et és igyekeznek megakadályozni, hogy lázadók meggátolhassák a Halálcsillag előkészületeinek folyamatait.

Death Trooper Utazóbögre

A rohamosztagosok rajongói számára igazi csemegét tartogat a hamarosan mozikba kerülő, Rogue One: A Star Wars Story című film. A történet kicsivel az Egy új remény című, sorban a negyedik epizód előtt játszódik, amikor is lázadók egy kis csoportja meg akarja kaparintani a Halálcsillag terveit.

Az építés tervezésével és lebonyolításával megbízott Orson Krennic közvetlenül Darth Vader alá tartozik, és mint kiemelten védendő személy, különleges testőrséget kap.

A Death Trooper különítmények egy speciális rohamosztagos típus, a birodalmi flottán belül a hírszerzés kötelékéhez sorolják. Ez a halálosztag védelmezi Krennic-et és igyekeznek megakadályozni, hogy lázadók gátolják a Halálcsillag előkészületeinek folyamatait. Felszerelésükhöz tartozik a fekete páncél, az SE-14 pisztoly egy szélesített változata, az E-11 rohamkarabélyhoz hasonló fegyver és a DLT-19 nehéz rohampuska.

A nagy sikerű utazóbögre mintájára készült ez a praktikus flaska, mert ha már egyszer dupla műszakot kell vállalnod a Halálcsillagon, akkor legalább stílusosan tudd elfogyasztani a jól megérdemelt forró italod!

 

A Death Trooper Utazóbögre Jellemzői:

  • Ezt a hordozható/utazóbögrét, a Death Trooper, a rohamosztagosok elit csapata a Halálosztag ihlette és ábrázolja. A bögre egyik oldalán a halálosztagosok sisakja, a másik oldalán pedig egy halálosztagos teljes alakjában látható.
  • Ez az utazóbögre szorosan zárható tetővel van ellátva, tetején szürcs lyukkal. (Viszont a szürcs lyukon keresztül, a "termoszban" lévő folyadék kifolyhat, ezért figyeljünk arra, hogy ne dőljön el, vagy boruljon fel!).
  • Űrtartalma: kb.: 450 ml.
  • Nem mosható mosogatógépben!
  • Nem használható mikrohullámú sütőben!
  • A csomag 1 darab bögrét tartalmaz.

Ezt az utazóbögrét, a Death Trooper, a rohamosztagosok elit csapata a Halálosztag ihlette és ábrázolja. A bögre egyik oldalán a halálosztagosok sisakja, a másik oldalán pedig egy halálosztagos teljes alakjában látható.

Kiváló ajándék rajongók számára.

Ez az utazóbögre szorosan zárható tetővel van ellátva, tetején szürcs lyukkal. (Viszont a szürcs lyukon keresztül, a

Cikkszám: bigyo-3349

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...