Csillogó Ezüst Elegáns Zászlófüzér - 6 m
Csillogó Ezüst Elegáns Zászlófüzér - 6 m

Csillogó Ezüst Elegáns Zászlófüzér - 6 m

Raktáron!

1 690.- Ft

Csillog és villog; ahogyan azt egy igényes, ezüstszínű zászlófüzérnek tennie kell. A csillogó ezüst színű zászlófüzérek nagyszerűen mutatnak majd bármilyen partin.

Neked melyik ünnep a legnagyobb kedvenced? A születésnapod, mert aznap mindenki rád figyel? A szilveszter, mert koccinthattok valami újra? A karácsony, mert együtt a család? Esetleg az összes?

Nos, bármelyik is álljon a legközelebb a szívedhez, az itt látható zászlófüzér remekül fog mutatni a rendezvény helyszínén. Karácsonykor minden csillog-villog, a születésnapok igenis szóljanak a fényűzésről, a szilveszterek pedig a legjobb alkalmat nyújtják az őrült dekorálásra, ahol aztán jöhetnek a dudák, konfettik, popperek is – persze színben tökéletesen passzolva a design többi részéhez.

Az itt látható Glitteres Ezüst Zászlófüzér olyan party kellék, ami minden bulit feltölt egy kis extra fénnyel és csillogással, emellett jól mutat, és begyűjti az elismerő pillantásokat. 6 méter hosszú, így mindenki azonnal észreveszi, ráadásul ez a méret egyszerű munkát biztosít a dekorálás során.

A csillogó ezüst színű zászlófüzérek nagyszerűen mutatnak majd bármilyen partin. A zászlók egy 6 méteres fehér szalagra vannak fűzve.

Mérete: 6 méter hosszú, a zászlófüzér, pedig 22 cm nagyságú.

Anyaga: papír.

Cikkszám: f60221

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik a Csillogó Ezüst Elegáns Zászlófüzér - 6 m, oszd meg a barátaiddal is:

0