Családi-Family Fényképkeret
Családi-Family Fényképkeret

Családi Fényképkeret - Fényképtartó 10 Képhez

Raktáron!

4 990.- Ft

A Facebookon és Instagramon magától értetődő, hogy egy szép nap után felkerül néhány képmontázs, de miért ne tehetnéd meg ezt otthon is? A családi fényképkeret segítségével élő közösségi oldallá változtathatod a lakásodat!

Családi-Family Fényképkeret

Ki mondta, hogy a családi fényképkeret unalmas?

Egy lakás stílusa a nagy dolgokban, a hangulata azonban a részletekben rejlik. Míg a padló, a bútorok és a falak megadják az alapot egy élettérhez, addig a képek, fotók és emlékeket őrző apróságok teremtik meg az igazi otthont.

Képek a falra – az egyedi fényképtartó feldobja a lakásod!

Ez az offline Facebook fényképtartó tulajdonképpen egy egyedi montázs, amely otthonosabbá teszi a lakást – legyen bármekkora, bármilyen stílusú és berendezésű. Jól áll a klasszikusnak és a vintage-nak, illeszkedik a nagyi bútorai közé, sőt, a minimál stílushoz is. Ráadásul nem kell egyet vagy kettőt választanod a kedvenc fotóid közül, rögtön tízet is a falra tehetsz egyszerre!

A képkeret paraméterei

Ebben a képkeretben összesen 10 hely van a fotóknak a 73 x 37 cm-es felületen. 6 fénykép 15x10 cm-es, lehet, 4 pedig 13 x 18 cm-es. Emellett az álló és a fekvő képek is helyet kaphatnak benne. Mivel műanyag, ezért nem kell komolyabban rögzíteni, elég hozzá két szög bármilyen falfelületre. Szóval jöhetnek a nyaralós, szerelmes, gyerekes, családos pillanatok, melyeket bármikor felidézhetsz a lakásodban járva-kelve.

Hogyan lesz ez a több részes fényképtartó a lakás éke?

Ez elsősorban rajtad és a kreativitásodon múlik, hiszen az okostelefonok a nap minden percében készen állnak a fotókészítésre. Ez a többképes képkeret pedig innentől kezdve szinte bármire lehetőséget ad!

  • A hálószobába felkerülhetnek a leginkább meghitt képek, így ébredéskor és lefekvés előtt, a szeretteid képét látva mindig eszedbe juthat, milyen szerencsés vagy.
  • A nappaliban levő family képkeretet a hozzád érkező vendégek is láthatják, így belevihetsz egy kis kreativitást.
  • Ha van gyermeketek, élete legfontosabb pillanatai kerülhetnek a keretbe, mint az első mosolya, a lépései vagy az óvodai, iskolai élményei.
  • Amennyiben még a turbékolós hétköznapokat élitek, szerelmes fotók illenek a falra, ha egyelőre egyedül élsz, a legnagyobb bulik és a legjobb barátaid nem hiányozhatnak az otthonodból.
  • Ha sokszor főztök együtt vagy igazi étterembe járók vagytok, akkor biztosan nem hagyjátok ki az alkalmat, hogy valamelyik közösségi oldalra lőjetek egy fotót néhány jó fogásról vagy a legjobban sikerült remekművekről, ugye? Most ezeket is előhívathatod és a konyha dekorációjának részévé teheted.
  • Vannak uszodában vagy fürdőben készült fotóitok? Készíts ezekből is montázst, hidd el, nagyon jól festenek majd a fürdőszobád falán.

A lényeg, hogy engedd el a fantáziád és legyenek a legjobb élményeid a díszek a falon!

Csak családi képek kerülhetnek a keretbe?

A család igen tágan értelmezhető fogalom. Ha neked a háziállataid is családtagok, vagy hiszel abban, hogy a barátok az általad választott család, vagy néha úgy érzed, egy cukormázas fánk megvigasztal, akár egy jó testvér, akkor a családi fényképkeret helyet ad nekik is.

Nem is kell hozzá profi fotósnak lenned, bőven elég, ha van szemed a szép dolgokhoz és ügyesen használod a filtereket. Néhány szép virág, egy-két jól elkapott pillanat, vagy az új autódról esetleg a kiskutyádról készült montázzsal is feldobhatod a lakásodat. A fontos az, hogy a kép mindig az életed egy apró (vagy nagyobb) eseményéről szóljon, akár a házasságkötésed napjáról, vagy csak egyszerűen egy szép reggelről, amikor pont jó szögben sütött be a nap a sötétítő függönyön keresztül a szobába.

Mérete: 73 x 37 cm, 6 kép 15 x 10 cm + 4 kép 13 x 18 cm méretű.

Anyaga: műanyag.

Cikkszám: bigyo-2226

Limitált készlet. Már csak néhány darab van belőle!

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik a Családi fényképkeret, az offline Facebookos fényképtartó, oszd meg a barátaiddal is:

0