11 inch-es Congratulations Streamers Carnival Assortment Lufi (25 db/csomag)
11 inch-es Congratulations Streamers Carnival Assortment Lufi (25 db/csomag)

Congratulations Szerpentin Mintás Vegyes Színű Kerek Gumi (Latex) Lufi, 25 db, 28 cm

Raktáron!

4 500.- Ft (180 .- Ft/db)

Ballagásra, diplomaosztóra vagy bármilyen elismerő alkalom miatt nagyszerű választás.

A csomagból tetszés szerinti mennyiségben vállaljuk a héliumos fújást. Ár: 390.-Ft/lufi, színes szalagra kötve és tartósító zselével kezelve.

11 inch-es Congratulations Streamers Carnival Assortment Lufi (25 db/csomag)

Ez a Congratulations feliratú, szerpentin mintás lufi tökéletes választás akár ballagásra, diplomaosztóra, vagy bármilyen elismerést kifejező gesztusként. A léggömb legjobb tulajdonossága, hogy akár ajándékba is adhatod, vagy dekorációként is használhatod. Használd őket bárhogy a hatás garantál lesz, biztos elnyeri mindenki tetszését. A csomag 25 db vegyes színű léggömböt tartalmaz. A léggömbök színei lehetnek: sötétkék, zöld, piros, sárga, sötétlila, narancssárga és limezöld. A csomagba színek véletlen kerülnek bele. A léggömbök a printelésük miatt héliumos felfújást igényelnek vagy levegővel történő felfújás esetén tartó pálcára rögzíthetőek. A léggömb felfújásához kérjük, hogy használjon lufi fújó pumpát, mert a léggömbök szájjal történő fújása balesetveszélyes! Mérete: 11 inch (28 cm). Anyaga: latex. A Qualatex léggömbök 100%-osan környezetbarát, ugyanannyi idő alatt bomlanak le, mint egy tölgyfalevél.

Cikkszám: q57184

A csomag 25 db terméket tartalmaz.

Mintaboltunkban nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod. Rendelés után értesítést küldünk, amint a termék átvehető.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Héliummal fújt léggömb hétfői napra történő kiszállítását nem javasoljuk, mert ilyenkor egy egész hétvégét áll a léggömb a GLS raktárában, és a felfújt léggömb frissen szép, de több naposan már veszíthet szépségéből.

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Congratulations Szerpentin Mintás Vegyes Színű Kerek Gumi Lufi, oszd meg a barátaiddal is:

0