11 inch-es Congrats - You Did It! Ballagási Fehér Lufi (6 db/csomag)
11 inch-es Congrats - You Did It! Ballagási Fehér Lufi (6 db/csomag)

Congrats - You Did It! Ballagási Fehér Gumi (Latex) Lufi, 28 cm, 6 db

Raktáron!

1 080.- Ft (180 .- Ft/db)

Ez a ballagási léggömb modern és letisztult, így elegánsan mutatja, milyen nagyszerű eseményt ünnepeltek.

A csomagból tetszés szerinti mennyiségben vállaljuk a héliumos fújást. Ár: 360.-Ft/lufi, színes szalagra kötve és tartósító zselével kezelve.

11 inch-es Congrats - You Did It! Ballagási Fehér Lufi (6 db/csomag)

Hallottál már arról a kifejezésről, hogy magisztrális sapka? Esetleg talár kalap? Bizony, így hívják azt a különös fejfedőt, ami ma már nálunk is a ballagás, a diplomaszerzés jelképe lett. Mint oly sok újdonság, ez is a tengerentúlról érkezett, hiszen ott nem csak a diplomások, de az általános- és középiskolából ballagók is ezt viselik a nagy napon.

Természetesen itthon az elsődleges végzős jelkép még most is a tarisznya és a bagoly, de ha különlegeset szeretnénk, itt a lehetőség egy igazi újdonsággal dekorálni ezen a különleges ünnep alkalmával.

A képen látható fehér latex fólia lufi a legjobb választás, ha elegáns, letisztult, modern ballagási dekorációt szeretnénk. Színei és mintázata az újdonság érzetét keltik, az angol Congrats felirat pedig már önmagában gratulál a nap hősének.

A csomag 6 db terméket tartalmaz. A léggömb méretét tekintve: 11 inch (28 cm).

Anyaga: latex. A Qualatex léggömbök 100%-osan környezetbarátak, ugyanannyi idő alatt bomlanak le, mint egy tölgyfalevél.

A léggömbök a printelésük miatt héliumos felfújást igényelnek vagy levegővel történő felfújás esetén tartó pálcára rögzíthetőek. A léggömb felfújásához kérjük, hogy használjon lufi fújó pumpát, mert a léggömbök szájjal történő fújása balesetveszélyes!

Cikkszám: q41545rp

A csomag 6 db terméket tartalmaz.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Congrats - You Did It! Ballagási Fehér Gumi (Latex) Lufi, 28 cm, 6 db, oszd meg a barátaiddal is:

0