Kedvező árakBallagásSzülinapi luficsokor

Buliszerviz Társasjáték

14 990 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!

Buliszerviz - A Partibeindító

Szervezd Te a legjobb bulit, dobd fel a hangulatot, bárhol is üljön össze baráti társaságotok! Dobjatok, lépjetek a söröskupakokkal, húzzatok vicces, vagy akár pikáns kártyákat, és hajtsátok végre a feladatokat, hogy összegyűljön a győzelemhez szükséges 21 Buli Dollár! Akinek sikerült, az lesz az este legnagyobb királya, és mindenkinek egyszerre kell elszavalnia neki a játék győzelmi versét! Nevess a többiekkel a többieken, vagy nevess magadon!

Énekelj, mutogass, táncolj, találd ki, párbajozz, vetkőzz, vagyis szórakozz! A játékot 4-8 személy játszhatja. A Buliszerviz egy hangulatfokozó, baráti társaságoknak szóló játék. Haladjatok a mezőkön, húzzatok minél több kártyát, teljesítsétek a feladatokat! A szórakozás és nevetés garantált.

Jellemzők:

  • A játékdoboz tartalma:
    • 1 db játéktábla
    • 61 db Hangulatkártya
    • 23 db Bevállalós kártya
    • 8 db söröskupak, melyek a bábukat helyettesítik
    • 45 db 1 Buli Dollár
    • 35 db 2 Buli Dollár
    • 8 db 5 Buli Dollár
    • 1 db dobókocka
  • Kellékek:
    • 6 db lufi, madzag, pingpong labda, gyufásdoboz.

A játék célja: Feladatok teljesítésével 21 Buli Dollár megszerzése. Akinek először megvan ez a mennyiség, az a győztes, akinek a többiek térdre ereszkedve elszavalják a Buliszerviz győzelmi versét. Természetesen a játék megkezdése előtt más extra jutalmat is kitalálhattok a győztes számára, csak egymás között kell megegyeznetek.

A játék menete:
A játékmezők és kártyák alapján Buli Dollárt szerezhettek, és veszíthettek is. A tábla mezőin és a kihúzott játékkártyákon lévő feladatokat kell teljesítenetek, amelyek elvégzése után jár Buli Dollár.

Játékkártyák: A játékban 2 féle játékkártya található:

HANGULATKÁRTYÁK, melyek könnyen kivitelezhető vicces feladatokat tartalmaznak.

BEVÁLLALÓS KÁRTYÁK, melyek már durvább, nem biztos, hogy mindenki számára vállalható erotikus, disznó, ciki feladatokat is tartalmaznak. A játék kezdete előtt ti magatok döntsétek el, hogy a bevállalós kártyákkal is játszotok-e! Ha igen, akkor keverjétek a Hangulatkártyák közé a Bevállalós kártyákat, és így a szerencse dönti el, hogy kinek mikor következnek a ?nehezebb? feladatok.

Ha nem annyira laza a csapat, akkor tegyétek félre a Bevállalós kártyapaklit!

Egy fontos szabály: Ha húzol egy kártyát, de azt a feladatot neked nincs kedved, gusztusod, merszed teljesíteni, akkor felbérelhetsz magad helyett a társaságból valakit, aki bevállalja az előre kialkudott Buli Dollárért cserébe.

Jó szórakozást!

A csomag tartalma: játéktábla, 61 db hangulatkártya, 23 db bevállalós kártya, 8 db söröskupak, 45 db 1 Buli Dollár, 35 db 2 Buli Dollár, 8 db 5 Buli Dollár, 1 db dobókocka. Kellékek: 6 db lufi, madzag, pingpong labda, gyufásdoboz.

Cikkszám: bigyo-1633

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...