Jelmez lányoknakJelmez fiúknakJelmez ötletek

Buborékfújó Esküvőre - 24 db Szalagos Esküvői Buborékfújó

3 890 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Szeretnéd, ha lenne valami varázslatos és mesébe illő az esküvődön? Az igazi varázslathoz felesleges milliókat elkölteni, néha az egyszerű és költséghatékony megoldások a legjobbak. Dekorálj ezernyi, szivárványszínű szappanbuborékkal! Egyszerű, olcsó, és csodásan mutat majd az esküvői videón. Apró szalaggal, gyöngyökkel díszített buborékfújó.

Szalagos Buborékfújó Esküvőre - 24 db-os

Buborékfújó esküvőre

Mindenki azt szeretné, ha az esküvője mesés és felejthetetlen lenne. Sokszor pedig a legegyszerűbb megoldások lesznek a leghatásosabbak, a legelbűvölőbbek!

Képzeld el magad, ahogy vonulsz ki a templomból a meseszép menyasszonyi ruhádban, kart karba öltve az újdonsült férjeddel, a násznép és a gyerekek pedig nem rizst vagy virágszirmokat szórnak, hanem ezer meg ezer, a napfényben tündöklő buborékot fújnak felétek… Hát nem csodaszép? Számtalan esküvői videó kering az interneten különleges, egyedülálló esküvőkről, ámulatos helyszínekről és menyasszonyokról – miért is ne lehetne a te esküvőd is egy ezek közül?

Milyen legyen az esküvői buborékfújó?

A buborékfújó nem lehet ám akármilyen, éppen ezért nem is kapható akárhol. Ahhoz, hogy igazán illő legyen az alkalomhoz, egy buborékfújónak is ünnepi ruhát kell öltenie. Az esküvői buborékfújók teljesen úgy néznek ki, mintha apró, tejüvegből készült parfümös üvegcsék lennének. Anyaguk azonban műanyag, így nem kell aggódnod az épségükért, gyerekek kezébe is biztonsággal adhatod. Az üvegcsék nyaka köré egy hófehér selyemszalagot kötöttek masniba, amit csak tovább csinosít az apró gyöngyökből álló „nyakék”.

A csomagban 24 darab különleges esküvői buborékfújó van, így ne félj, hogy nem lesz elég színpompás szappanbuborék a nagy napon. Az üvegcsékbe rejtett folyadék hosszan tartó, ragyogó buborékokat eredményez, a 18 ml-es üvegből pedig rengeteg apró szappanbuborék születhet, és a készítője jókívánságaival körbeleng Téged és a párod életetek nagy napján.

Kreatív ötletek esküvőre

Az esküvői dekoráció megtervezését minden menyasszony hamar elkezdi – majdnem olyan hamar, mint amilyen hamar kiszemeli a számára tökéletes ruhát. Annak viszont, aki szakítani szeretne a régi hagyományokkal, és újakat akar teremteni, soha nincs könnyű dolga, hiszen szinte teljesen saját kútfőből, korábbi tapasztalatok segítsége nélkül kell dolgoznia. Ide kell a kreativitás!

Ne bonyolítsuk azonban túl a dolgokat, a legszebb esküvői dekorációk éppen az egyszerűségük miatt olyan szépek. Ilyen például a buborékfújó is.

Legyen szó akár templomi, akár szabadtéri esküvőről, a buborékfújó mindkét alkalommal bevethető.

Az esküvők szezonja általában a tavaszi vagy nyári hónapokra esik, hiszen sokan félnek a téltől, a zimankótól és a hótól, azonban számos van rá példa, egy jól megválasztott (biztosan havas) helyszínnel igazi hókirálynős esküvőt lehet tartani. A buborékok sem szezonálisak, sőt! Télen, a hidegben lassabban szállnak, egyenesen varázslatosan néznek ki. Ha odakint fagy, és a buborékok tetején megdermed a vékony jégréteg, olyanok lesznek, akár az apró hógömbök.

Az esküvői dekorációt pedig bármelyik évszakban jelenthetik a buborékok, nem muszáj, hogy csupán kiegészítő gyanánt szolgáljanak a bevonulásodhoz.

Buborék, mint az esküvő témája

Az esküvő szervezése közben felmerül majd a kérdés: mit szeretnél, mi legyen a téma? Mi köré építsék az esküvőszervezők a díszleteket, a kiegészítőket? Már itt megemlítheted, ha szereted a buborékokat, hiszen számos égősor, üveg gyertyatartó, de még pohár is választható ehhez a témához. Az üveg, a fehér, a gyöngy használata, mint esküvői dekor, valamint a sok átlátszó, mégis a napfénytől színes buborék igazán előkelő, ám cseppet sem hagyományos esküvőt eredményezhet. Egy kreatív fotográfus pedig örök, kézzel fogható emlékké teheti ezt a napot nektek.

Milliónyi buborékot, és sok-sok-sok boldogságot kívánunk!

Mérete: 18 ml.

Anyaga: műanyag.

24 db buborékfújó/csomag.

Cikkszám: p95239

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 850 Ft
15.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 320 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...