Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

Bor Hőmérő jelekkel, milyen ital hány fokos legyen

2 490 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Ha a frissen kinyitott palackot, vagy inkább a benne rejlő kincseket meg szeretnéd őrizni úgy, ahogy azt a természet és a borászok ajánlják Neked, akkor nem kell mást tenned, mint használatba venni a Bor hőmérőt. Azzal minden valamire való borkedvelő tisztában van, hogy a megfelelő hőmérséklet illetve a levegőztetés, a palackban uralkodó nyomás erőteljesen tudja befolyásolni az élvezet mértékét, és erre való célszerszám a hűtőn kívül egy átlagos háztartásban nem igazán lelhető fel. Ebben (is) tudunk segíten

Bor Hőmérő

Ha Te is azon borkedvelők közé tartozol, akik a bor vagy pezsgő nemcsak minden egyes cseppjét szeretik kiélvezni, hanem magát az ezt övező rituálét is fontosnak tartod, akkor valószínűleg nem a sarki koccintósban hódolsz az isteni nedűk hörpintésének. Azzal minden valamire való borkedvelő tisztában van, hogy a megfelelő hőmérséklet illetve a levegőztetés, a palackban uralkodó nyomás erőteljesen tudja befolyásolni az élvezet mértékét, és erre való célszerszám a hűtőn kívül egy átlagos háztartásban nem igazán lelhető fel. Ebben (is) tudunk segíteni, egészen közelről bemutatjuk Neked a Bor Hőmérőt. Bor és pezsgő hőmérsékletét méri természetesen.

Ha a frissen kinyitott palackot, vagy inkább a benne rejlő kincseket meg szeretnéd őrizni úgy, ahogy azt a természet és a borászok ajánlják Neked, akkor nem kell mást tenned, mint használatba venni a Bor hőmérőt.

Láthatod rajta a szervírozás előtti hőmérsékletet Celsius fokban. Nekünk azért is tetszik nagyon, mert annyira hasonlít a berlini világórára az Alexander Platz-on.

Cikkszám: bigyo-1852

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...