Bor Hőmérő
Bigyóshop ajánlásával
Bor Hőmérő

Bor Hőmérő jelekkel, milyen ital hány fokos legyen

Raktáron!

1 990.- Ft

Ha a frissen kinyitott palackot, vagy inkább a benne rejlő kincseket meg szeretnéd őrizni úgy, ahogy azt a természet és a borászok ajánlják Neked, akkor nem kell mást tenned, mint használatba venni a Bor hőmérőt. Azzal minden valamire való borkedvelő tisztában van, hogy a megfelelő hőmérséklet illetve a levegőztetés, a palackban uralkodó nyomás erőteljesen tudja befolyásolni az élvezet mértékét, és erre való célszerszám a hűtőn kívül egy átlagos háztartásban nem igazán lelhető fel. Ebben (is) tudunk segíten

Bor Hőmérő

Ha Te is azon borkedvelők közé tartozol, akik a bor vagy pezsgő nemcsak minden egyes cseppjét szeretik kiélvezni, hanem magát az ezt övező rituálét is fontosnak tartod, akkor valószínűleg nem a sarki koccintósban hódolsz az isteni nedűk hörpintésének. Azzal minden valamire való borkedvelő tisztában van, hogy a megfelelő hőmérséklet illetve a levegőztetés, a palackban uralkodó nyomás erőteljesen tudja befolyásolni az élvezet mértékét, és erre való célszerszám a hűtőn kívül egy átlagos háztartásban nem igazán lelhető fel. Ebben (is) tudunk segíteni, egészen közelről bemutatjuk Neked a Bor Hőmérőt. Bor és pezsgő hőmérsékletét méri természetesen.

Ha a frissen kinyitott palackot, vagy inkább a benne rejlő kincseket meg szeretnéd őrizni úgy, ahogy azt a természet és a borászok ajánlják Neked, akkor nem kell mást tenned, mint használatba venni a Bor hőmérőt.

Láthatod rajta a szervírozás előtti hőmérsékletet Celsius fokban. Nekünk azért is tetszik nagyon, mert annyira hasonlít a berlini világórára az Alexander Platz-on.

Cikkszám: bigyo-1852

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Bor Hőmérő jelekkel, milyen ital hány fokos legyen, oszd meg a barátaiddal is:

0