Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

Boldog Mézeskalács Emberke Karácsonyi Héliumos Fólia Lufi, 78 cm

6 380 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Ugye Neked is jól jönne most egy kis mézeskalács? Nos, lassan bizony be lehet izzítani azokat a sütőket, és neki lehet kezdeni a nagy családi mézeskalács készítésnek, hisz vészesen közeleg a karácsony. Kicsik és nagyok egyaránt élvezni fogják.

Boldog Mézeskalács Karácsonyi Super Shape Fólia Lufi

Vegyük csak rögtön szemügyre ezt a mézeskalács emberkét!

Sajnos egy rossz hírrel kell kezdenem. Annak ellenére, hogy rettentő édes, emberi fogyasztásra nem alkalmas. És hogy miért nem? Hát persze, hogy azért nem, mert ez egy léggömb. Ez viszont a rossz hír után egy roppant jó hír, hiszen a lufikat mindannyian kedveljük. Legyen az héliumos lufi, óriás lufi vagy akár karácsonyi lufi, egy cuki mintára vagy formára senki nem tud nemet mondani. Hát még, ha olyan hipercuki, mint ez a mézeskalács emberke!

Nos, ez a darab minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyre csak vágysz!

Hélium töltettel rendelkezik, így szabadon garázdálkodhat az otthonod bármely helyiségében. Ha azonban egy helyhez kötnéd, ajánlanám figyelmedbe az Ünnepek Áruházában található léggömbsúlyok egyikét.

A kínálatban található például egy átlátszó cukorkatartó súly, ami tökéletes kiegészítője lehet a mézeskalács emberke lufinak. Csak töltsd meg némi színes cukorkával, és már kész is az abszolút édes téli dekoráció, mellyel lakásod bármely pontját ékesítheted.

A mézeskalács emberke formájú lufi anyaga fólia, ami erős és tetszetős, bármilyen formára alakítható.

A fólia lufik a legkülönfélébb méretűek és formájúak lehetnek. Így lehet például ez a fólia lufi mézeskalács emberke formájú.

Ennél a pontnál nagyon fontos megemlítenem, hogy minden esetben ügyelj arra, hogy megfelelő körülmények között tárold a lufidat!

Figyelj arra, hogy közvetlen napfény sose érje a mézeskalács emberke léggömböt, a hideg idő megint csak nem jó neki, hisz ilyenkor könnyedén megfázhat, és az élettartama jócskán lecsökkenhet! Ha azonban ezekre odafigyelsz, egy hosszú életű emberke lehet a jó barátod az ünnepek idején.

Továbbá, a karácsonyi dekor méretei is mindenképp említésre méltóak.

A mézeskalács emberke 78 centiméteres magassággal és 55 centiméteres szélességgel büszkélkedhet. Egyszerűen tökéletes adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy ne vesszen el a nagy karácsonyi ajándék tumultusban.

Nos, mire vársz még? Tedd be a kosaradba ezt az édesen cuki lufit!

A lufit héliummal felfújva szállítjuk ki vagy személyesen is átveheted üzletünkben.

Mérete: 22 inch x 31 inch (55 cm x 78 cm).

Anyaga: fólia.

Cikkszám: n3830401

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 990.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Ha a rendelésed több csomagba fér csak bele, több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk.
Ha eléred az ingyenes szállítási költséget, akkor az első csomagod ingyenesen lesz kiszállítva. A további csomagokért azonban fizetned kell, ez alól kivétel, ha a további csomagok is elérik az ingyenes szállítási költség határt.
A pontos információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.

Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...