Halloween DekorációSzülinapi luficsokorLánybúcsú
Végre itt van a gyerekek és felnőttek által egyaránt kedvelt ünnep, amikor bárki bőrébe bújhatsz egy napra, egy éjszakára, ráadásul úgy, hogy közben attól se kell tartanod, hogy hagyományainktól idegen szokásnak hódolsz.

Talán tudod, a farsang január 6-tól hamvazószerdáig tart. A farsang farka pedig idén február 25-ére esik. Addig szabadon választhatsz kedvedre való maskarát, vagy egyszerűbb házilag kivitelezett egy-két kellékkel feldobott jelmezt ölthetsz magadra, ha jön a vidámság órája.

Farsangi Jelmezek az Ünnepek Áruházán
Farsangi jelmezek és jelmezkiegészítők az Ünnepek Áruházán

Már őseink is ezt csinálták és az ő őseik is élvezték a bolondozás, vidám szórakozás szokását ezidőtájt. Szóval itt dübörög a farsang, reméljük, már nem találja ki senki, hogy az mivel áll komolyabb ellentétben...

Ugorj be hozzánk és nézz körül a jelmezeink között. Tuti, hogy találsz magadnak valami ütőset!

Itt van például egy egészen sajátos ötlet: lehetsz Rubik Kocka, ha szeretnél a szokásosnál is meghökkentőbb megjelenést. Egyszerűbb, mint hinnéd, de most valld be őszintén, nélkülünk eszedbe jutott volna?

A szépsége a dolognak, hogy van csinos és kényelmes női változat is.

És persze nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy uszkve egy hónapja már új Star Wars is van, így aztán aktuális ötlet mondjuk Darth Vadernek, vagy épp Leia hercegnőnek öltözni. Chewbacca is lehetsz, mi segítünk benne, bár lehet, hogy nagyapád medveszőreire szükség lesz.

Darth Vader jelmezekből speciel annyira jól állunk, hogy aprócska fiad is megízlelheti a sötét oldal erejét, ha szeretné.

A Dagi sztriptíz táncos jelmez a kollekció egyik legfurcsább és legmerészebb darabja (persze ha nem számoljuk a szexi női jelmezeket), hiszen a bevállalósabb férfiak is megmutathatják, hogy milyen az, amikor beöltöznek, úgy rendesen!

Nőknek is izgalmas lehet, sőt! Bár elsősorban nem nekik készült, valószínűleg könnyen sikert arathatnak a testre feszülő egyrészesben a hölgyek is. A bevállalós kifejezés valószínűleg ekkor válik igazán relevánssá.

Ez csak néhány ötlet a sok közül. Kattints a webshopunk jelmezeket és jelmez kiegészítőket gyűjtő szekciójára és válogass kedvedre! Nagy valószínűséggel olyan dolgokat is találni fogsz, amelyeknek mindeddig a létezéséről sem tudtál, ellenben elképzelhető, hogy most jól fognak jönni...

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!