Halloween DekorációSzülinapi luficsokorLánybúcsú

Wiki-től tudjuk, hogy "A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8-án tartanak. A nemzetközi nőnapot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon. A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt."

Valljuk be néhányan már bánjuk, hogy ilyen sikeres volt a harc és ilyen nagyon egyenjogúak lettünk. A szabadon vállalható munkáról már nem is beszélve. Na de a lényeg, hogy március elején a nők irányába sokkal több figyelem árad, és gratulálunk mindazon különleges férfiúknak, akik figyelmesek ezen a világon.

Férfi olvasóim figyelem!

Ha címben feltett kérdésünkre igen a válaszod, mármint, hogy el tudsz képzelni egy újszerű nőnapot, akkor van három jó kis tippünk számodra, ha ezúttal a megszokott virág és/vagy desszert párosítás helyett (mellett) szeretnél valami mást, valami többet adni a tisztelt nőnek.

Szerelem Bab és nőnapi kényeztető társai

A Szerelem bab egy bio-hangulatú vallomás, szétáradó szereteted összetéveszthetetlen jele, mely egyszerre jelent látványával élményt, emlékeztetőt, hogy reggel délben és este is gondolsz rá.

De visszatérve a lényegre. Szeretve tisztelt hölgyednek csak el kell ültetnie a babot, mint annak idején, a környezetismeret órán kapott leckében, kicsit locsolgatni és várni, hogy kidugja fejét a kis növényke. És csodák csodája – még a panelban is - a növekvő babocska szerelmet terem. Néhány nap múlva látható lesz a növényen a LOVE szócska. Ez tényleg egy csoda!

Fejmasszírozó

Babocska, vagy virág? Ugyan már. Ennél maradandóbbat is tudunk. Ha rögtön ki szeretnéd fejezni a család valamelyik nőtagja felé, hogy megérdemli a kényeztetést, akkor a nőnapi meglepetés arról szóljon, hogy jó legyen a nőnek, de minden nap. És mitől tud jó lenni? Hát a masszírozástól, méghozzá a fej masszírozásától. Mert szerintünk egy jó kis fejmasszírozó feltétlen szükséges minden dolgozó nőnek. Előnye, hogy nem rongálja a frizurát, befér a retikülbe, így mindig vele lehet. Egy gyors fejmasszírozás irodában, iskolában, buszon, hogy felfrissüljön, és már mehet is tovább a nap. Ezt garantáljuk.

Egy csokor kényeztetés

És íme: egy csokorra való kényeztetés. Csúcs az összes. Igazi élvhajhászok és a szerényen illatozó virágszálak számára. Találsz köztük a szépséget újra termelő, mókusokat, macikat mintázó szájfényeket, baglyos kézkrémeket, kelyheket, varázslatos poharakat, karátos bögréket, tréfás és aranyos csecsebecséket.

Ajándékozni nemes dolog, hálás lesz érte a nőnapon megtisztelt nő. Felejtsd el hát barátom a sablonokat és válassz bátran webshopunkból!

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!