Szülinapi luficsokorSzülinapi zsúrBallagás

Bár a húsvét a legtöbb családban kevésbé fontos ünnep, mint például a karácsony vagy egy születésnap; ez mégsem jelenti azt, hogy ne adhatnánk meg a módját a közös sonkázásnak. Aki kreatív, és az ünnepi lakásdekoráció többet jelent a számára a nyuszis szalvétánál, rengeteg fantáziadús megoldással dobhatja fel az otthonát húsvétra. Ha nincs ötleted, hogyan díszítsd fel a lakást, a lentiekből ihletet meríthetsz, és még meg is találod a kínálatunkban.

Húsvéti dekoráció
Húsvéti dekoráció

Napsárga asztalteríték

Ha nem szeretnéd a fél napot mosogatással tölteni, mert az egész rokonság átjön hozzátok húsvétkor, szolgáld fel nekik a sonkát a tavaszi napsütés derűjét idéző papírtányérban, amelyek dekorációnak is kiválóan megfelelnek. Így az ünnepi terítőről nem is kell gondoskodnod; elég egy fehér abrosz. Ráadásul így a gyerekek is biztosan szívesebben megeszik majd a sonkát és a tojást, ha egyébként nem szeretik.

Karton dekorációk

Ha nemcsak az étkezőt, hanem az egész lakást szeretnéd ünnepi díszbe öltöztetni, használd a nyuszis, hímestojásos dekorációkat. A karton nyuszi, tojás és csibe bárhova kerülhet a lakásban: felragaszthatod őket a falra, a bútorokra, de kilyukaszthatod, és egy damilra is felfűzheted őket, így lehet belőlük girland az étkezőasztal fölé vagy a gyerekszobába.

Húsvéti lufik

De, ha igazán nagyot akarsz, akkor a húsvéti lufikkal mindenkit meglephetsz. Dekorálhatsz tojás mintás léggömbökkel, csodaszép, színes kerek fólialufikkal, de a gyerekeknek vehetsz akár egy-egy sétáló lufi nyuszit is. Ez különösen jó, mert megkímélhetsz egy jobb sorsra érdemes, szegény élő kis nyuszit. + A sétáló nyuszi nem kér enni, nem piszkít és akár hetekig kísérgeti a csemetédet.

Húsvéti dekoráció
Húsvéti dekoráció

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...