Szülinapi luficsokorSzülinapi zsúrBallagás

Színes Feliratos Befőttes Üveg Pohár Szívószállal - Zöld, 440 ml-es

790 Ft
490 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Szereted a nyári kerti partikat, a tóparti piknikeket és a sütögetéseket? Kedvenc hűsítőd a limonádé és a különböző könnyű nyári koktélok? Ha ezekre mind igen volt a válaszod, akkor ez a befőttes üveg formájú koktélos pohár lesz az idei kedvenced!

Befőttes Színes Feliratos Koktél Pohár Szívószállal - Zöld, 440 ml-es

Befőttes üveg szívószállal – a nyár elengedhetetlen kelléke

A kerti partik elengedhetetlen kelléke a hűs limonádé a nagy meleg ellen – vagy épp egy jégkockákkal teli alkoholos koktél, a hangulat megalapozására. Ha a baráti társaságoddal vagy a családoddal gyakran tartotok ilyen estéket, akkor jó, ha van otthon néhány befőttesüveg alakú szívószálas pohár, amiből elszürcsölhetitek a hűsítő innivalókat.

Milyen is az a befőttes üveg pohár?

Vastag, színezetlen üvegből készült, befőttesüveg a formája. Az egyik oldalán jól megmarkolható fül teszi kényelmesebbé a fogását, nem csúszik ki a kezedből akkor sem, ha a párától síkossá válik a fala. Tartozéka egy rácsavarható alumínium tető is, így a nyári rovarok nem szállhatnak bele az édes hűsítőbe, és a kilötyögés ellen is véd, ha esetleg egy tóparti sétára vinnéd magaddal a kedvenc italodat.

A befőttes üveg pohár szívószállal van ellátva, amit az alumínium tetőn keresztül is be tudsz helyezni, így séta közben is tudsz inni anélkül, hogy magadra locsolnád a pohár tartalmát. Az üvegpohár elején szépen kalligrafált, színes Mojito felirat található, néhány limekarika és mentalevél rajzával díszítve, utalva arra, micsoda finomságokat tölthetsz bele:)

A 440 ml-es befőttes üveg szívószállal együtt kerül kiszállításra, a szívószál színe azonban nem választható, véletlenszerűen kerül a csomagba kék, zöld vagy sárga kiadásban. Érdemes tehát többet rendelni, hogy igazán színes legyen a készlet!

Befőttes üveg szívószállal, bármilyen rendezvényre jó

 A pohár kitűnő választás lehet nem csak a kerti partikra, de születésnapi zsúrokra, jótékonysági vásárokra, és tavaszi vagy nyári esküvők alkalmával is a vendégek számára (persze, nem pezsgőspohárnak!). Idősebb gyerekeknek is bátran adható, hiszen vastag üvegből készült, van füle és teteje is, így minimalizálja a balesetek számát. Elmosni is egyszerű, vagy a hagyományos módszerrel, vagy mosogatógépbe téve gyorsan tisztítható, és újra használatba vehető.

A vintage stílusú esküvőkön évek óta nagy sikere van az ilyen, és ehhez hasonló befőttes üveg pohár készleteknek, akár ténylegesen fogyasztásra, akár dekorációként használva.

Mivel több különböző színű szívószállal szállítjuk, a vendégek helyzetét is megkönnyíti, néhány koktél után még mindig könnyebb emlékezni, kinek melyik volt a pohara.

Menő bögrét ajándékba? Igen!

Ha van ismerősöd, akinek koktélozója, bárja van, vagy csak kedveli a vagány bögréket és a jó koktélokat, akkor ezt a bögrét pont neki találták ki! Ajándékozz laza hangulatú koktélos poharat barátaidnak és élvezzétek együtt a nyári estéket a Dunaparton vagy a kedvenc kiülős bárotokban. Ha kerti partit tartasz, vásárolj minden meghívottnak egyet-egyet, és ajándékozd nekik az este végén, így egy tárgy is kötődik majd egy kellemes emlékhez.

A befőttes üveg pohár nem csak ivásra való!

A Mojito egyik legfontosabb összetevője (természetesen a vodka után) a mentalevél. Ennek az egyik legjobb tulajdonsága, hogy termeszthetsz otthon, magadnak is: csupán egy tárolóra és jó sok napfényre lesz hozzá szükséged. A konyhaablak tökéletes hely a fűszernövények termesztésére, hiszen a nap legnagyobb részében éri őket ott fény valamelyik irányból, és még neked is a kezed ügyében van főzés és koktélkészítés közben.

Nem utolsó sorban pedig, nagyon dizájnosan néz ki, ha az ablakpárkányodon ilyen átlátszó poharak sorakoznak felcímkézve, virágfölddel és pici zöld hajtásokkal tele. A poharak füle lehetővé teszi, hogy kettesével-hármasával elvidd őket a csapig, így nem kell külön kancsót tartanod a közelben a locsolás miatt. Hát nem király ötlet? Szerezd be te is!

A koktél poharak csavaros fedővel vannak ellátva, a fedő közepén egy lyuk van, melybe szívószálat lehet bele rakni.

A pohárhoz jár egy darab szívószál, melynek színe eltérő lehet, a poharakhoz nem választható - véletlenszerűen adjuk a koktél poharakhoz.

Űrtartalma: 440 ml. Anyaga: üveg.

Cikkszám: bigyo-3237-1331

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...