Batman Szuperhős Papucs
Bigyóshop ajánlásával
Batman Szuperhős Papucs

Batman Szuperhős Papucs

Raktáron!

5 490.- Ft

A képregényekből és filmekből megannyi szuperhőst ismerhetünk már. Egy biztos, vitát semmiképen sem szeretnénk szítani azzal a kérdéssel, hogy:

A képregényekből és filmekből megannyi szuperhőst ismerhetünk már. Egy biztos, vitát semmiképen sem szeretnénk szítani azzal a kérdéssel, hogy: "Ki a legjobb szuperhős?" De biztosra vesszük, hogy Batman, a denevérember benne van a top 5-ben.

Ő az a szuperhős, akinek természetfeletti ereje nincs, a rosszakkal szembeni harcban csakis nagyszerű kütyüi állnak a rendelkezésére. Az emberek számára bizonyára ezért is az egyik legkedveltebb szuperhős, hiszen bárki lehetne Batman, akár egy létező egyén is. Ha neked is van olyan barátod, rokonod, aki rajong Batmanért, akkor ez a Batman logóval ellátott papucs biztos hatalmas sikert arat körükben.

A Batman papucs ideális ajándék minden rajongónak, nemcsak azért, mert ékes darabja lesz a gyűjteménynek, hanem azért is, mert nagyon kényelmes viseletet biztosít.

A Batman Szuperhős Papucs Jellemzői:

  • Batman logóval ellátott kényelmes fekete papucs.
  • A papucs mérete: 42-45.

De ha nem vagy nagy Batman rajongó, akkor sem kell aggódnod, hiszen nálunk kapható már több Szuperhős Papucsa is.Ő az a szuperhős, akinek természetfeletti ereje nincs, a rosszakkal szembeni harcban csakis nagyszerű kütyüi állnak a rendelkezésére. Az emberek számára bizonyára ezért is az egyik legkedveltebb szuperhős, hiszen bárki lehetne Batman, akár egy létező egyén is. Ha neked is van olyan barátod, rokonod, aki rajong Batmanért, akkor ez a Batman logóval ellátott papucs biztos hatalmas sikert arat körükben.

A Batman papucs ideális ajándék minden rajongónak, nemcsak azért, mert ékes darabja lesz a gyűjteménynek, hanem azért is, mert nagyon kényelmes viseletet biztosít. A papucs mérete: 42-45.

Szuperman és Pókember szuperhőst is megtalálod kollekciónkban. Sőt, már a Star Wars (Csillagok Háborúja) által ihletett papucsod is lehet, viselheted R2D2-t vagy a Galatic Empire-t. Nézz szét webáruházunkban!

Cikkszám: bigyo-3322

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Batman Szuperhős Papucs, oszd meg a barátaiddal is:

0