Batman Fürdőkacsa
Bigyóshop ajánlásával
Batman Fürdőkacsa

Batman Fürdőkacsa

Raktáron!

2 690.- Ft

Ki hallott már szuper kacsáról? Mint láthatód a kis sárga fürdő kacsa is nagyon szereti a szuperhősőket. Sőt kedvence Batman, a Sötét Lovag. A remek kis fürdőjátékkal bizonyára mindenki szívesen eljátszik a fürdőkádban.

Gotham City törvényen kívüli védőszentje most veled is egészen intim kapcsolatba kerülhet ? igaz, egy kissé szokatlan formában, hiszen ezen a terméken egy fürdőkacsa képében köszön vissza. A kedves gumiállatka magán viseli a Denevérember összes fontos védjegyét, így a fekete ?ruhákat?, a jellegzetes maszkot és az ikonikus Batman-logót is; egyedül formája és élénk narancssárga csőre emlékezteti egy hagyományos gumikacsára.

Bátran ajánljuk őt akkor is, ha nem vagy a képregények, rajzfilmek vagy a filmes feldolgozások elkötelezett rajongója, ugyanis elég jól feldobhatja a fürdőzés élményét az a Batman fürdőjáték. Legyél kicsi, vagy nagy ez a gyerekjáték mindenki számára felpezsdíti a fürdőzést. Hisz ki ne akarna a sötét lovag ? kacsával együtt fürdeni!

Ha közel áll a szívedhez Bruce Wayne karaktere és a kultikus képregények világa, Gotham gonosztevői és izgalmas történetei, esetleg még gyűjtöd is a Batmanes relikviákat, akkor egyenesen kötelező egyet beszerezned belőle! Kiváló darabja lesz a kollekciódnak (és nagyszerű vendége a fürdőkádnak), ebben biztosak vagyunk.

A Batman Fürdőkacsa Jellemzői:

  • Batman Gumi Kacsa fürdőjáték. A kacsa sípol.
  • Anyaga: gumi.

A Batman fürdőjátékos gumikacsa sípol.

Anyaga: gumi.

Cikkszám: bigyo-2972

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik a Batman Fürdőkacsa, oszd meg a barátaiddal is:

0