Ballagásodra Szeretettel Pink Lufiban a Lufi
Ballagásodra Szeretettel Pink Lufiban a Lufi

Ballagásodra Szeretettel Pink Lufiban a Lufi

Raktáron!

4 490.- Ft

Íme a tökéletes és különleges lufis ajándék ballagásra. Két lufi egy kompozícióban!

Eljött a ballagás vagy a diplomaosztó ideje? Íme a tökéletes és különleges lufis ajándék ballagásra. Két lufi egy kompozícióban!

Minden diák számára eljön a nap, amikor befejezvén az iskolát, ünnepélyes keretek között elballag. Ez az esemény életük legszebb élményei közé sorolható. A ballagás egy olyan ünnepség, mely minden diák számára nagyszerű, és felejthetetlen emlék. Így van ez, ha nyolcadikos ballagásról, ha érettségi előtt álló diák búcsúzásáról, akár az egyetem/főiskola befejezéséről, a diplomaosztóról legyen szó. A diákok körében mindenfajta ballagási ünnepség eljövetele mérföldkőnek számít, amelyet bizony meg kell ünnepelni. Hiszen a véndiák számára a ballagás egyszerre jelenti az iskola befejezését, és a felnőtté válás kezdetét is.

Ezért a sikeres vizsgát teljesítőnek igazán kijár egy különleges ballagási lufis ajándék. Ha van elballagó diák a családban, és különleges lufi ajándékkal szeretnéd meglepni őt, akkor ennél a "lufiban a lufi" kompozíciónál keresve sem találhatsz jobbat. Hiszen ez a lufis kompozíció két lufit jelent egyben!

A lufi külseje, egy rendkívül rugalmas, buborék (bubble) léggömb, mely átlátszó, diplomakalap mintás. Ennek a buborék lufinak a belsejébe pedig „Ballagásodra Sok Szeretettel!” - felirattal ellátott gumi (latex) lufit raktunk.

Így ez a két lufi, egy fantasztikus lufi kompozíciót ad. Sőt, hogy még szebbé tegyük a kompozíciót, a lufi nyakát kisebb léggömbökkel díszítjük. Továbbá a "lufiban a lufi" kompozícióhoz jár még egy léggömbsúly is, amelynek köszönhetően a léggömb nem fog elrepülni.

Héliummal felfújva szállítjuk ki! Mérete: 24 inch (61 cm).

Sőt kizárólag, csak üzletünkben a "Lufiban a Lufi" legújabb változata már kapható!

A diplomakalapos buborék lufi, most fólia anyagú léggömbbel van töltve! Gyere el üzletünkbe (címünk: 1037 Budapest, Bécsi út 267.), és válaszd ki a számodra legjobban tetsző ballagási fólia léggömbödet és kérd buborék lufiba töltve. Ilyen lufija biztosan nem sok diáktársnak lesz. Tűnj ki a tömegből!

Ballagásra Lufiban a Lufi Dekoráció
Ballagásra Lufiban a Lufi Dekoráció

Cikkszám: grad01pink

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Ballagásodra Szeretettel Pink Lufiban a Lufi, oszd meg a barátaiddal is:

0