11 inch-es Ballagásodra Szeretettel Diplomakalap Mintás Arany & Ezüst Lufi Ballagásra
11 inch-es Ballagásodra Szeretettel Diplomakalap Mintás Arany & Ezüst Lufi Ballagásra

Ballagásodra Szeretettel Diplomakalap Mintás Arany & Ezüst Gumi (Latex) Lufi, 28 cm, 25 db

Raktáron!

4 750.- Ft (190 .- Ft/db)

Ballagásra nagyszerű választás lehet ez a ballagási léggömb.

A csomagból tetszés szerinti mennyiségben vállaljuk a héliumos fújást. Ár: 360.-Ft/lufi, színes szalagra kötve és tartósító zselével kezelve.

11 inch-es Ballagásodra Szeretettel Diplomakalap Mintás Arany & Ezüst Lufi Ballagásra

Ballagáskor egy korszak végét, egy sikeresen átvészelt érát, gyakorlatilag egyfajta diadalt ünnepelhetünk. Olyan ez a nap egy diák számára, mint amikor az atléta feláll a dobogóra, visszanéz egy picit a múltba, s belegondol abba, hogy mennyi időt, energiát fektetett az eredménybe, milyen sok gyakorlás és áldozat van a háta mögött.

A siker íze pedig csodálatos!

Az arany mindig az elitizmus, a bőség és a győzelem színe volt, nem véletlen, hogy az olimpiai első helyezetteknek sem pink érmet adományoznak. Az ezüst már más, egyszerűen napjaink egyik legdivatosabb árnyalata, a Mercedesek legendás alapfestése.

Vitathatatlan, hogy az arany és az ezüst együtt olyan színkombinációt alkotnak, amely minden party kellék, héliumos lufi és dekoráció prémiumérzetét a sztratoszférába emeli. Ezek a léggömbök ráadásul a Ballagásodra Szeretettel! – felirattal büszkélkedhetnek, így tökéletes ajándék és díszítés lehet erre az alkalomra.

A léggömb színe vegyesen tartalmaz arany és ezüst színt.

A csomag 25 db terméket tartalmaz. A léggömb méretét tekintve: 11 inch (28 cm).

Anyaga: latex. A Qualatex léggömbök 100%-osan környezetbarátak, ugyanannyi idő alatt bomlanak le, mint egy tölgyfalevél.

A léggömbök a printelésük miatt héliumos felfújást igényelnek vagy levegővel történő felfújás esetén tartó pálcára rögzíthetőek. A léggömb felfújásához kérjük, hogy használjon lufi fújó pumpát, mert a léggömbök szájjal történő fújása balesetveszélyes!

Cikkszám: q21724

A csomag 25 db terméket tartalmaz.

Üzletünkben nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod, de értesítés után személyesen is átveheted.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Ballagásodra Szeretettel Arany&Ezüst Latex Lufi Diplomakalap Minta, oszd meg a barátaiddal is:

0