Ballagási Bubbles Lufi Kompozíció
Ballagási Bubbles Lufi Kompozíció

Ballagási Bubbles Léggömb Dekoráció

Raktáron!

3 490.- Ft

Virág helyett kis- nagy- fiad biztosan jobban örül majd ennek az újszerű congratulations grad lufi kompozíciónak. Héliumos luficsokor, ami egyszerű, elegáns és tökéletes jelképe a jeles alkalomnak. A bulin a dekoráció fényét is emelni fogja.

Ballagási Bubbles Lufi Kompozíció

Azok az egyetemi évek…

A ballagások közül a legfontosabb és egyben utolsó is a diákok életében a diplomaosztó. Ezen az ünnepélyes napon sok éves tanulás eredményeként megkapjuk diplománkat, és elindulunk a nagybetűs életbe, megízleljük a munka világát.

Az egyetemi évek végeztével számos izzasztó zh, vizsga, éjszakai tanulás és egy szakdolgozat megírásán vagyunk túl. A sok tanulás mellett azonban jut idő magunkra és társainkra, életre szóló barátságok is köttetnek itt. A tanulás mellett persze az egyetemisták a szórakozásban is élen járnak. Koleszos bulik és a másnapi zh összehangolása néha kihívást jelent.

Gólyaként megérkezve a gólyatáborban, még ifjoncként tekintünk körbe, majd a diploma kézhezvételére rengeteg tapasztalattal és tudással gazdagodva fiatal felnőttként lépünk ki a nagyvilágba.

A ballagás napján minderre a sok emlékezetes pillanatra gondolunk vissza. Elengedjük gyermekéveinket, ami már sosem tér vissza, és amit életünk során sokszor emlegetünk vagy sírunk vissza.

A büszke család

A szülőknek talán az egyik legnagyszerűbb pillanat, amikor gyerekük lediplomázik, hiszen mindenki azt szeretné, ha csemetéje „vinné valamire”, amihez nagyban hozzásegítheti egy diploma.

Ballagási party kellékek, ajándékok

Ezen a napon az egész család összegyűlik majd, és a végzőst ünnepli. Ajándékokkal lepik meg az ünnepeltet e jeles nap alkalmából. Izgatottan készülődik mindenki, hisz az ünnepi dekorációról időben kell gondoskodni.

Congratulations grad lufi - gratulálunk lufi

Ez a diplomaosztó lufi kompozíció remek ötlet lehet ajándéknak, és a buli helyszínének a díszítésére is kiválóan alkalmas. A virág mellé vagy éppen helyette egy fiúnak szupermeglepetés lesz.

Egy ballagási luficsokor dekoratív és elegáns. Nem szárad el, a virággal ellentétben, így maradandó emlék lesz az ünnepeltnek. A nagy napon pedig az ünnepi asztal, fő dísze lesz majd a Congratulations grad lufi.

Íme a tökéletes és különleges lufis ajándék ballagásra.

Cikkszám: grad10bubbles2

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Ballagási Buborék Léggömb Dekoráció, oszd meg a barátaiddal is:

0