Ballagási Bubbles Lufi Kompozíció
Ballagási Bubbles Lufi Kompozíció

Ballagási Bubbles Léggömb Dekoráció

Raktáron!

3 190.- Ft

Nagyszerű ballagási léggömb.

Ballagási Bubbles Lufi Kompozíció

Fogalmad sincs, hogy milyen ajándékot adj a ballagónak? A virág macerás és nehéz eltalálni azt a csokrot, ami az ajándékozottnak is tetszik. Ráadásul mindenkitől virágot fog kapni, szóval nem biztos, hogy ez a legjobb ötlet. De akkor mi legyen?

Van egy olyan megoldás, ami rendkívül látványos, könnyen mozgatható, és fiúnak, lánynak is egyaránt lehet választani. Ez a héliumos ballagási léggömb méretét tekintve 56 cm. Azért, hogy a lufi még tökéletesebb hatást érjen el, további négy kisebb lufi díszíti a nyakát, valamint egy fényes holografikus léggömbsúly is jár hozzá.

Na és miért jó, hogy van rajta súly? Mert a héliumos léggömb elrepül, ha nem fogjuk, azt viszont mindig nem lehet. Ezért került rá egy különleges, holografikus léggömbsúly, ami segítségével bárhol, bármikor letehető, a helyén marad. Ráadásul a ballagási fotózáson is jól mutat majd.

Amit érdemes tudni a léggömb anyagáról: A bubble (buborék) lufi egy celofánhatású műanyagból készült léggömb, tapintásra emlékeztet a strandlabdára. A hagyományos lufiktól eltérően a bubble léggömb felfújt állapotában majdnem gömb formájú, lényegesen tartósabb léggömbnek minősül mind közül. Megfelelő körülmények között (18-24C fok) tartva, akár több hétig is lebeg.

Cikkszám: grad06bubbles

Üzletünkben nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod, de értesítés után személyesen is átveheted.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Ballagási Buborék Léggömb Dekoráció, oszd meg a barátaiddal is:

0