Ballagási Bubbles Lufi Kompozíció
Ballagási Bubbles Lufi Kompozíció

Ballagási Bubbles Léggömb Dekoráció

elfogyott

3 190.- Ft

Nagyszerű ballagási léggömb.

Ballagási Bubbles Lufi Kompozíció

Fogalmad sincs, hogy milyen ajándékot adj a ballagónak? A virág macerás és nehéz eltalálni azt a csokrot, ami az ajándékozottnak is tetszik. Ráadásul mindenkitől virágot fog kapni, szóval nem biztos, hogy ez a legjobb ötlet. De akkor mi legyen?

Van egy olyan megoldás, ami rendkívül látványos, könnyen mozgatható, és fiúnak, lánynak is egyaránt lehet választani. Ez a héliumos ballagási léggömb méretét tekintve 56 cm. Azért, hogy a lufi még tökéletesebb hatást érjen el, további négy kisebb lufi díszíti a nyakát, valamint egy fényes holografikus léggömbsúly is jár hozzá.

Na és miért jó, hogy van rajta súly? Mert a héliumos léggömb elrepül, ha nem fogjuk, azt viszont mindig nem lehet. Ezért került rá egy különleges, holografikus léggömbsúly, ami segítségével bárhol, bármikor letehető, a helyén marad. Ráadásul a ballagási fotózáson is jól mutat majd.

Amit érdemes tudni a léggömb anyagáról: A bubble (buborék) lufi egy celofánhatású műanyagból készült léggömb, tapintásra emlékeztet a strandlabdára. A hagyományos lufiktól eltérően a bubble léggömb felfújt állapotában majdnem gömb formájú, lényegesen tartósabb léggömbnek minősül mind közül. Megfelelő körülmények között (18-24C fok) tartva, akár több hétig is lebeg.

Cikkszám: grad06bubbles

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Héliummal fújt léggömb hétfői napra történő kiszállítását nem javasoljuk, mert ilyenkor egy egész hétvégét áll a léggömb a GLS raktárában, és a felfújt léggömb frissen szép, de több naposan már veszíthet szépségéből.

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Ballagási Buborék Léggömb Dekoráció, oszd meg a barátaiddal is:

0