Bagoly Álarc
Bagoly Álarc

Bagoly Maszk

Raktáron!

1 490.- Ft

Az egyik legmenőbb éjszakai állat kétségkívül a bagoly. Senkinek nem kell bemutatni hatalmas szárnyait, jellegzetes csőrét és huhogását.

Bagoly Álarc

Az egyik legmenőbb éjszakai állat kétségkívül a bagoly. Senkinek nem kell bemutatni hatalmas szárnyait, jellegzetes csőrét és huhogását.

Egy farsangi jelmez nem mindig ijesztő, viszont nagyon eredeti, ha hűen sugallja viselője jellemét. Ha Te kiemelkedően okos vagy, a bölcs bagoly álarc tökéletesen illeni fog hozzád.

Jó szívvel emlékszel vissza Doktor Bubóra? Ki nem? Ha a bagoly maszk mellett teszed le a voksod, Ursula fülig szerelmes lesz beléd. Aztán nehogy megjelenjen Teknőc Ernő és Csőrmester is a partin.

Legyen szó farsangi buliról, vagy halloween partiról, ez a maszk biztos sikert arat. Egyszerű, praktikus és igen kényelmes viselet. Mindezek mellett, ha nem vagy a beöltözés híve, de mégsem akarsz kimaradni a jelmezes buliból, akkor a maszk, mint jelmez, vagy jelmez-kiegészítő pont neked való.

Webáruházunkban számtalan maszkot, jelmezt és egyéb jelmez-kiegészítőt találsz. Keress akár kedves cuki jelmezt, vagy valami félelmetest-ijesztőt, nálunk biztos megtalálod a kedvedre valót. Nézz szét bátran!

Cikkszám: y46973

Limitált készlet. Már csak néhány darab van belőle!

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik a Bagoly Maszk, oszd meg a barátaiddal is:

0