Bagoly Lufi Kompozíció Ballagásra
Bagoly Lufi Kompozíció Ballagásra

Bagoly Ballagási Léggömb Dekoráció

Raktáron!

5 690.- Ft

Diplomakalapos csodás és hatalmas héliumos bagoly léggömb ballagásra.

Bagoly Lufi Kompozíció Ballagásra

Diplomakalapos csodás és hatalmas héliumos bagoly léggömb ballagásra.

Szeretnél mosolyt csalni családtagod, barátod arcára, miközben búcsúzik szeretett iskolájától és tanáraitól? Akkor lepd meg ballagása alkalmából egy héliumos bagoly léggömb dekorációval!

A bagoly motívum kiváló választás, hiszen már évszázadok óta a megszerzett tudás, a bölcsesség szimbóluma, így mi is fejezné ki jobban az értéket, amit a ballagó az iskolájától, oktatóitól kapott.

Természetesen nem hiányozhat a diplomaosztó kalap és az oklevél sem a bagoly lufi mintájából. Már megjelenésében is fantasztikus, és biztos siker minden ballagó diák számára, de ha a léggömb méretét is figyelembe vesszük, a hatás garantált.

Ez a Bagoly Ballagási Léggömb Dekoráció biztos kitűnik majd a tömegből, ugyanis a bagoly lufi önmagában 86 cm magas léggömb, mely egy majd 2 méter hosszú szalagra van kötve. Természetesen a léggömb dekorációhoz egy ezüst színű léggömb súly is tartozik, mely igazán megkönnyíti a ballagó diák dolgát.

Hogy miért kell rá léggömbsúly? Mert nélküle a héliummal töltött léggömb elrepül, hiszen könnyebb a levegőnél. A súly segítségével könnyen és kényelmesen lerakható bárhol, bármikor a léggömb, így a ballagó diáknak sem kell aggódni, hogy a léggömb egyszer csak elszáll mellőle.

Ne feledd, azzal tudsz igazán örömet szerezni, ha szívből jövő és nem tucat ajándékot adsz. Válassz léggömböt ballagási ajándéknak, vagy kiegészítésként, biztosan maradandó emléket adsz majd vele.

Itt az Ünnepek Áruházán nagyszerű egyéb ballagási kiegészítőt találsz, nézz szét bátran.

Cikkszám: grad03bagoly

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Bagoly Ballagási Léggömb Dekoráció, oszd meg a barátaiddal is:

0