LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Csak azokat a termékeket tudod Pick Pack Ponton átvenni, amelyek beleférnek egy 50 cm x 50 cm x 50 cm-es dobozba. Sajnos a héliumos léggömböket sem tudjuk így elküldeni.

Mi az a Pick Pack Pont?Pick Pack Pont

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 170 városában megtalálható több mint 500 Pick Pack Pont valamelyikében ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan  Relay, Inmedio, Playersroom, Sportfactory, Playmax, Co-op Star üzletek, valamint OMV és  Avanti töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor e-mailben értesítünk, melyet követően csomagod azonnal átveheted 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt (átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08.00 - 20.00 óráig).

Fontos változás: ha a csomagod Pick Pack Ponton akarod átvenni, ne felejtsd otthon a személyi igazolványod (útleveled, jogosítványod), mert csak így tudják átadni neked azt. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor a jogosultság szóbeli igazolása általában elegendő. Az árushely csak akkor kér meghatalmazást ha az átvételi jogosultság jogcíme kétséges.

Az átvevőhelyek listája itt elérhető.

Díjak:

Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES

Utánvétes fizetés:

Az utánvétes fizetés költsége 300 Ft.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. 

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A Pick-Pack ponton történő átvétel választása megrendeléskor, a szállításimód kiválasztásakor történik. Előbb állítsd be a "Átvétel Pick Pack Ponton" opciót, majd a legördülő listából válaszd ki a Neked megfelelő átvételi pont nevét.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát!

Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Meghatalmazott átvevő esetén a jogosultság szóbeli igazolása általában elegendő. Az árushely csak akkor kér meghatalmazást ha az átvételi jogosultság jogcíme kétséges.

A munkanapon 12.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 2 munkanapon belül (de leghamarabb másnap), míg nem budapesti szállítás esetén 3 munkanapon belül veheted át a kiválasztott Pick Pack Pont-ban. (Ünnepnapokon, munkaszüneti napokon és hosszú hétvégék esetén a szállítás határideje hosszabb is lehet.)

Kérjük, add meg az adataid!